• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan ΕΔ2: Pedrosa φοβερός, 4 Honda μπροστά
Βελτιωμένος ο Rosi, αλλά 1.1'' πίσω
Νέα 30/09/2011 - 09:42

Η Honda δεν έχει κερδίσει στην εποχή των 800cc στο Motegi την ιδιόκτητη πίστα της, η οποία φιλοξενεί το Grand Prix τα τελευταία 10 χρόνια των 4χρονων μοτοσυκλετών. 

Φέτος όμως φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει, αφού οι Lorenzo & Hayden είναι προς το παρών μισό δευτερόλεπτο πίσω από τους Pedrosa & Stoner. Μάλιστα ακόμη δύο οδηγοί της Honda, οι Dovizioso & Simoncelli είναι μπροστά τους και ο Aoyama με δορυφορική Honda τους ακολουθεί.

 

Καθολική κυριαρχία της ιαπωνικής εταιρίας λοιπόν, την πρώτη μέρα των ελεύθερων δοκιμών στην Ιαπωνική πίστα. Ο Dani Pedrosa σημείωσε φοβερό χρόνο με 1:46.790, αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας που είναι 1:47.091 και έχει ο Stoner από το 2008. Ο Ισπανός μάλιστα είναι ο ταχύτερος και σε τελική ταχύτητα με 293.5 χαω. Ο Casey Stoner από τη μεριά του έφτασε στο 1:46.844, ενώ και ο Andrea Dovizioso συμπληρώνει την τριάδα που κατέβηκε κάτω από το 1'47'' με 1:46.952. Ο Marco Simoncelli σημείωσε νωρίς έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:47.188, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να βελτιωθεί.

Ο Jorge Lorenzo και η Yamaha M1 το μόνο που κατάφεραν σε σχέση με το πρωί, είναι να περάσουν κατά 0.071 του δευτερολέπτου τον Nicky Hayden που συνέχισε να βελτιώνεται και είναι και πάλι η πρώτη Ducati.

O Valentino Rossi και αυτός βελτιώθηκε σημαντικά, κατεβαίνοντας 7 δέκατα σε σχέση με τον πρωινό του χρόνο, αλλά παραμένει στα 1.185 δευτερόλεπτα διαφορά από την κορυφή.

Barbera & Edwards έκλεισαν την δεκάδα.

Ο Ben Spies που ταλαιπωρήθηκε πάλι από το ταξίδι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια στις ΕΔ2 και να πάει στην clinica mobile με προβλήματα αφυδάτωσης, μάλλον!

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 ΕΔ2: Πρώτος ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi 125cc ΕΔ2: Ο Vinales στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα