• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi 125cc ΕΔ2: Ο Vinales στην κορυφή
Κινήθηκε ταχύτερα απ' ό,τι στις πρώτες δοκιμές
Νέα 30/09/2011 - 08:47

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc βρήκαν τον Maverick Vinales στην κορυφή της κατάταξης. Ο μικρός Ισπανός αναβάτης της Blusens by Paris Hilton Racing σημείωσε χρόνο 1:59.273 –που ήταν ταχύτερος από αυτόν του Terol στις πρώτες δοκιμές (1:59.436)– και έδειξε ικανός να πρωταγωνιστήσει.

 

Δεύτερος ήταν ο Johann Zarco (Preliminary AirAsia-Ajo), με διαφορά 0.246 δευτερόλεπτα, και τρίτος ο Nicolas Terol (Bankia Aspar), ο οποίος ήταν ο μόνος από τους τρεις που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του σε σχέση με τις πρώτες δοκιμές της κατηγορίας. Η διαφορά του από τον Vinales ήταν 0.320 δευτερόλεπτα.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και στην πέμπτη ο Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica). Έκτος βρέθηκε ο Adrian Martin (Bankia Aspar) ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Luis Salom (RW GP Racing), Sandro Cortese (Intact-Team Racing Kingdom) και Louis Rossi (Matteoni Racing), ο οποίος είχε διαφορά 2.157 δευτερόλεπτα από τον Vinales.

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Efren Vazquez (Preliminary AirAsia-Ajo) έπεσε στην αρχή της διαδικασίας και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο στην κλινική της πίστας για εξετάσεις, ενώ επίσης έπεσαν και οι Brad Binder (Banca Civica Andalucia) και Alexis Masbou (Caretta Technology), ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Japan ΕΔ2: Pedrosa φοβερός, 4 Honda μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα