• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Smith
Έδειξε πολύ ανταγωνιστικός
Νέα 30/09/2011 - 06:35

Ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) ήταν επικεφαλής των αναβατών της Moto2 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Ο Βρετανός αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:53.806 και άφησε πίσω του τον Αndrea Iannone (Speed Master) για μόλις 0.092 του δευτερολέπτου.

Ο Ιannone προσπάθησε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο στον τελευταίο γύρο, όμως η μοτοσυκλέτα του έμεινε από καύσιμο και ο Ιταλός αναβάτης στη δεύτερη θέση.

 

Τρίτος ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) και τέταρτος ο Esteve Rabat (Blusens-STX) με διαφορά 0.159 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Ο Ισπανός αναβάτης άφησε στην πέμπτη θέση τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), τον επικεφαλής στη βαθμολογία της κατηγορίας ενώ έκτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project). 

 

Έβδομος ήταν ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP), με διαφορά μόλις 0.006 δευτερόλεπτα από τον Corsi, όγδοος ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), (μόλις) ένατος ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) και δέκατος βρέθηκε ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) με διαφορά 0.510 δευτερόλεπτα από τον Smith.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Motegi 125cc ΕΔ2: Ο Vinales στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: O Stoner 1ος, έκπληξη ο Hayden 3ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα