• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan: O Stoner 1ος, έκπληξη ο Hayden 3ος
Σχεδόν 1'' πίσω από τον ομόσταυλό του ο Rossi!
Νέα 30/09/2011 - 05:29

O Casey Stoner και η Honda RC212V έδειξαν και πάλι τη δύναμή τους, σημειώνοντας χρόνο καλύτερο από τον ταχύτερο περσινό του Αυστραλού που είχε κερδίσει πέρυσι με την Ducati, παρά το ότι μιλάμε για τις ΕΔ1 και την πίστα του Motegi όχι ακόμη στα καλύτερά της. Το απόγευμα με την διαδρομή καθαρότερη και με περισσότερο λάστιχο στην άσφαλτο αναμένεται οι χρόνοι να κατέβουν και άλλο από το 1:47.289. 

Η θερμοκρασία αέρα ήταν στους 24ο Κελσίου και της ασφάλτου στους 36, συνθήκες καλές, με απουσία αέρα και με ηλιοφάνεια στην Ιαπωνική πίστα που βρίσκεται λίγο πάνω από 100 χλμ μακριά από την Φουκουσίμα.

Στην 2η θέση των Ελεύθερων Δοκιμών 1, ο Andrea Dovizioso που θέλει να αποδείξει στην Honda ότι αξίζει μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και για το 2012, ενώ έχει το νου του και στις προτάσεις από την Yamaha.

 

O Nicky Hayden και η Ducati GP11.1 ήταν η μεγάλη έκπληξη των πρωινών δοκιμών, με χρόνο 1:47.732, μόλις 0.166 πίσω από τον Ιταλό της Honda και μάλιστα με την υψηλότερη τελική με 291.3 χαω! Ο Αμερικανός μάλιστα είναι σχεδόν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον ομόσταυλό του Valentino Rossi που με 1:48.667 είναι στην 10η θέση, με την μόνη Ducati με πλαίσιο από αλουμίνιο, την GP11.2 να μην φαίνεται να βρίσκει εύκολα το δρόμο της.

Ο Dani Pedrosa από την πλευρά του έκανε ένα χλιαρό ξεκίνημα στην 4η θέση με χρόνο 1:47.836, ενώ ο 4ος των εργοστασιακών μοτοσυκλετών του HRC, o Marco Simoncelli έμεινε στην 6η θέση, μετά από μια ανώδυνη πτώση που είχε. Μάλιστα ήταν ο μόνος οδηγός που έπεσε το πρωί στο Motegi.

O Jorge Lorenzo στην 5η θέση είναι η πρώτη Yamaha με διαφορά 8 χαω σε τελική, σε μια πίστα “stop & go”, όπου η ιπποδύναμη και ο τρόπος απόδοσής της παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Colin Edwards είναι η 2η Μ1 στην 7η θέση, μπροστά από τον εργοστασιακό συμπατριώτη του Ben Spies.

O Hector Barbera με την δορυφορική Ducati GP11 στην 9η θέση, έδειξε και πάλι καλά στοιχεία. O Alvaro Bautista με την Suzuki του έμειναν στην 12η θέση.

Στις τρεις τελευταίες θέσεις οι έκτακτες συμμετοχές των Akiyoshi (Honda), Ito (Honda) & Cudlin (Ducati).

 

Δείτε τα αποτελέσμτα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Smith

« Προηγούμενο άρθρο

Honda και Yamaha στον ίδιο χώρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα