• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Rossi: “Ήταν ένας καλός αγώνας”
Ο Stoner πέρυσι πήγε “όλα ή τίποτα”, εγώ δεν μπορώ να το κάνω!
Νέα 04/09/2011 - 19:27

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν ένας καλός αγώνας για μας εδώ και επίσης γιατί δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο γρήγοροι, λόγω αυτών των προβλημάτων που είχαμε στις δοκιμές. Σήμερα το πρωί κάναμε μια νέα ρύθμιση στο μπροστινό, αλλάξαμε την θέση του μπροστινού ελαστικού και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη πρόσφυση και έτσι μπορούσα να πιε΄σω περισσότερο. Έκανα μια καλή εκκίνηση και στον πρώτο και δεύτερο γύρο μπορούσα να κάνω τον καλύτερο χρόνο που έιχα πετύχει χθες!, και να μείνω με τον Dovizioso, τον Simoncelli και τον Spies. Είναι καλό αυτό για μας και αν είχαμε κάνει αυτήν την αλλαγή χθες θα ξεκινούσα μια σειρά πιο μπροστά. Έμεινα με αυτούς για 18 γύρους και τότε άρχισα να χάνω το μπροστινό και έκοψα. Αλλά είμαι χαρούμενος γιατί οδήγησα καλά. Ατυχώς αυτή είναι η δυναμική μας τώρα και πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας”, είπε ο Rossi, εμφανώς χαρούμενος.

 

Στο τεστ αυτό της επόμενης εβδομάδας θα δοκιμάσουν κάτι με τον κινητήρα των 1000cc και κάτι καινούργιο για το μπροστινό, πάντα στην ίδια φιλοσοφία του “μη πλαισίου”, αφού το εντελώς νέο πλαίσιο θα αργήσει ακόμη να έρθει.

Σε ερώτησή μας για το αν είχε πιθανότητες νίκης σε περίπτωση που η ελαφριά βροχή συνεχιζόταν, είπε:

"Πιστεύω ότι οι οδηγοί μπροστά μου είχαν πολλά να χάσουν και έμειναν πιο ήσυχοι, ενώ εγώ αποφάσισα να ρισκάρω γιατί ήταν σημαντικό να κερδίσω κάποιες θέσεις. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση ήταν αδύνατο να διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ή θα έβρεχε αρκετά ή θα σταματούσε. Αν έβρεχε θα μπορούσα να μείνω κοντά τους και να δώσω τη μάχη για τη νίκη, αλλά τώρα στο στεγνό δεν κατάφερα να μείνω κοντά τους. Όμως ήταν ένας καλός αγώνας, είμαι 5 ή 6 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το χρόνο του Stoner πέρυσι, το οποίο δεν είναι κακό. Αλλά ατυχώς για μας η Honda και η Yamaha είναι ταχύτερες”.

 

Σε ερώτηση Αυστραλού δημοσιογράφου για το αν είναι πιθανό να κερδίζει στην Aragon, όπου πέρυσι πήρε ο Stoner την πρώτη του νίκη, είπε:

“Μου λένε αρκετοί ότι ο Stoner κέρδισε τους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες του 2010. Εγώ λέω ότι κέρδισε τους 3 από τους τελευταίους 18 αγώνες του 2010. O Stoner πέρυσι στην Aragon άλλαξε όλο το setup της μοτοσυκλέτας και μετά οδήγησε σαν δαίμονας, αφού δεν είχε τίποτε να χάσει και πήρε 3 νίκες. Πήγε “όλα ή τίποτε”, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος και εγώ τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά ελπίζω στην Aragon να είμαστε πιο κοντά”.

 

Επόμενο άρθρο »

Διατήρησαν το προβάδισμα στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Με πειστικό τρόπο νικητής ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA