• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διατήρησαν το προβάδισμα στην Honda
Ωστόσο θα ήθελαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα
Νέα 05/09/2011 - 10:47

Αυτή την φορά δεν κέρδισε κάποιος αναβάτης της Hοnda και αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε κάποια απογοήτευση στους αναβάτες της οι οποίοι ήθελαν να βρεθούν στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ. Ωστόσο κατάφεραν να βρεθούν στην δεύτερη και την τρίτη θέση και να ανέβουν στο βάθρο για 11η φορά φέτος. Έπειτα από τον αγώνα δήλωσαν:  

 

Dani Pedrosa:

«Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον αγώνα επειδή η μοτοσυκλέτα δεν ήταν το ίδιο καλή όπως στις δοκιμές. Αλλάξαμε τις ρυθμίσεις στην ανάρτηση για να τη βελτιώσουμε αλλά είχαμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Ήδη από τον πρώτο γύρο κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό των Lorenzo και Stoner, καθώς η μοτοσυκλέτα γλιστρούσε.

Από τη μέση του αγώνα και έπειτα τα πήγα καλύτερα και μπόρεσα να πλησιάσω τον Casey. Τον προσπέρασα και διατήρησα τον ρυθμό μου ως το τέλος. Τερμάτισα δεύτερος πάλι, κάτι που είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ευτυχώς δεν έβρεξε. Ελπίζω να ξεκουραστώ και να είμαι πιο δυνατός στην Αραγονία.»  

 

Casey Stoner:

«Στην αρχή του αγώνα οδήγησα προσεκτικά και μόλις σταμάτησαν να πέφτουν οι ψιχάλες ήμουν άνετα πίσω από τον Lorenzo. Τότε με κατέβαλε η κούραση. Μου ήταν δύσκολο να βρω τα σημεία φρεναρίσματος και να αλλάξω κατεύθυνση στην μοτοσυκλέτα. Δεν ευθύνονταν τα λάστιχα ή η μοτοσυκλέτα, η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Απλά, εξουθενώθηκα.

Στους προηγούμενους αγώνες έπρεπε να οδηγήσω πιο σκληρά απ’ ό,τι συνήθως και σε συνδυασμό με το χτύπημα στον αυχένα μου στο Assen, το οποίο δεν έχει αναρρώσει, με κατέβαλαν. Από την μέση το αγώνα και έπειτα ήμουν κουρασμένος, τόσο απλά, και είμαι ευγνώμων που ανέβηκα στο βάθρο. Ελπίζω να είμαι καλύτερα στην Αραγονία. Συγχαρητήρια στον Jorge, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα.»  

 

Αndrea Dovizioso:

«Ήταν ένας σκληρός αγώνας, έπρεπε να πιέσω πολύ καθώς μειώσαμε την ιπποδύναμη για λόγους κατανάλωσης. Το κάναμε ήδη από τις δοκιμές αλλά έπειτα από το ζέσταμα έμαθα ότι έπρεπε να μειώσουμε περισσότερο την ισχύ. Αυτό το ζήτημα δεν μας απασχόλησε πολύ φέτος και έτσι δεν μπόρεσα να κινηθώ το ίδιο γρήγορα με τον Simoncelli. Ήξερα ότι με λιγότερη δύναμη δεν θα μπορούσα να παλέψω για το βάθρο και αυτό με επηρέασε.

Κάναμε ένα καλό αγώνα με τους Simoncelli και Spies και, υπό τις δεδομένες συνθήκες, ο Marco με πέρασε οπότε συγχαρητήρια. Αν και δεν μπόρεσα να πάρω περισσότερους βαθμούς και να πλησιάσω τον Lorenzo, παραμένω τρίτος στο Πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια.»

Επόμενο άρθρο »

Περιχαρείς στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Rossi: “Ήταν ένας καλός αγώνας”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA