• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 Αγώνας: Νίκη για τον Marquez
Ο Bradl τερμάτισε δεύτερος
Νέα 04/09/2011 - 15:10

Ο νεαρός Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) κέρδισε στην κατηγορία της Μοtο2 έπειτα από έναν καλό αγώνα που έκανε. Χωρίς να υποτιμούμε την ικανότητά του, θα λέγαμε ότι ο Marquez στάθηκε τυχερός καθώς ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) είχε μια άτυχη στιγμή που τον έριξε στην τρίτη θέση.

Ο Bradl εκκίνησε από την πρώτη θέση όμως κάποια στιγμή έχασε τον ρυθμό του και έτσι τον προσπέρασαν τόσο ο Marquez όσο και ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και άρχισαν να δημιουργούν μια μικρή διαφορά. Στο παιχνίδι μπήκαν επίσης οι Andrea Iannone (Speed Master) και Alex de Angelis (JiR Moto2) και όλοι μάχονταν για την πρώτη θέση. Τελικά ο Marquez προσπέρασε τον Iannone στον 22ο γύρο, από τους συνολικά 26, και παρέμεινε πρώτος ως την καρό σημαία.

 

Στον προτελευταίο γύρο, τον Ιταλό αναβάτη πέρασε και ο Bradl, που τερμάτισε δεύτερος, αφήνοντας τον Ιannone στην τρίτη θέση. Να πούμε ότι αυτός ανέβηκε για τέταρτη φορά στο βάθρο φέτος.

Τέταρτος ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2) με διαφορά μόλις 1.634 δευτερόλεπτα από τον πρώτο και πέμπτος ο Scott Redding (Marc VDS Racing). Στην έκτη θέση ήταν ο Bradley Smith (Tech 3 Racing), στην έβδομη ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), όγδοος τερμάτισε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), ένατος ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) και τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Simone Corsi (Ioda Racing Project).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Με πειστικό τρόπο νικητής ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Misano 125cc Αγώνας: Κέρδισε ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA