• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano 125cc Αγώνας: Κέρδισε ο Terol
Έπειτα από εντονότατη μονομαχία με τον Zarco
Νέα 04/09/2011 - 14:07

O Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν ο νικητής στην μικρή κατηγορία, στο Misano. Ο Ισπανός αναβάτης έκανε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό αγώνα με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και οι δυο τους ακολουθούσαν την τακτική της γάτας με το ποντίκι για πολλούς γύρους. Τελικά ο Terol ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία με τον Zarco, ο οποίος είχε εκκινήσει από την pole position, να τερματίζει δεύτερος, μόλις 0.022 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ισπανό.

 

Ο Zarco, στην προσπάθειά του να κρατηθεί κοντά στον Terol έπειτα από την εκκίνηση, ακούμπησε τον Hector Faubel (Bankia Aspar) δύο φορές χωρίς ευτυχώς περαιτέρω επιπτώσεις για κάποιον από τους δύο. Εκτός αυτών, ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team) πίεσε τον Faubel και τον εξανάγκασε να βγει εκτός πίστας. Ο Zarco σημείωσε μια σειρά από ταχύτερους γύρους και πλησίασε τον Terol που ήταν επικεφαλής, ενώ απέμεναν 14 γύροι.

Έξι γύρους πριν το τέλος ο Zarco προσπέρασε τον Terol αλλά τον άφησε να ξαναπεράσει πρώτος, υπολογίζοντας τις δυνάμεις του. Τελικά ο Ισπανός ήταν αυτός που πήρε τους 25 βαθμούς της πρώτης θέσης.

 

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Efren Vazquez, ο oμόσταυλος το Zarco, και ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά φέτος. Τέταρτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), πέμπτος ο Faubel και έκτος ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport). Οι τρεις τους επίσης είχαν έντονη μονομαχία μεταξύ τους.

Έβδομος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), όγδοος ο ομόσταυλός του Sergio Gadea ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica).

Τέλος να επισημάνουμε την καλή επίδοση του Τσέχου Miroslav Popov (Ellegi Racing), ο οποίος μετείχε ως έκτακτος οδηγός και τερμάτισε 13ος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 Αγώνας: Νίκη για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Rossi – Μπίντζος: η 2η συνάντηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA