• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Rossi – Μπίντζος: η 2η συνάντηση
Σε χαρούμενο κλίμα ο Valentino υποδέχτηκε τον μεγάλο του θαυμαστή
Νέα 04/09/2011 - 12:30

Αρκετοί θυμούνται την συγκινητική πρώτη συνάντηση του Valentino Rossi με τον Κώστα Μπίντζο, τον οδηγό αγώνων αυτοκινήτου που είχε ένα ατύχημα στο δρόμο πριν 10 χρόνια. Τώρα σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ο Κώστας περίμενε υπομονετικά να τελειώσει ο Rossi τις υποχρεώσεις του σε συνεντεύξεις σε δύο τηλεοπτικά κανάλια για να συναντηθούν. 

Ο Vale την ώρα που ο δημοσιογράφος του BBC άρχισε να του μιλά είδε με την άκρη του ματιού του τον Κώστα και αφήνοντας για λίγο το τηλεοπτικό συνεργείο πήγε και έσφιξε το χέρι του Έλληνα οδηγού!

Λίγο αργότερα αφού τέλειωσε τις δύο συνεντεύξεις που δίνει ανά αγώνα, είπε στην υπεύθυνη τύπου της Ducati:

“Αυτός είναι φίλος μου” και ως δια μαγείας ο χώρος γύρω από τον Valentino άδειασε και έμεινε μόνος με τον Κώστα να του δείχνει το απίστευτα βαμμένο στα χρώματα του “γιατρού” αυτοκίνητό του!

“Είναι τρελλός”, είπε στα Ιταλικά ο Vale χαμογελώντας και έπειτα διάβασε προσεκτικά την επιστολή που του είχε γράψει ο Κώστας για να του πει “ευχαριστώ”, για αυτά που έγραψε. Είναι περιττό να πούμε το πόσο χαρούμενος ήταν ο Έλληνας θαυμαστής και από πέρυσι φίλος του Valentino και είναι περιττό να πούμε ότι έκανε αίσθηση ακόμη και στους ανθρώπους της Ducati ο τρόπος που υποδέχτηκε και μίλησε στον Κώστα ο μεγάλος αυτός – σε όλα – οδηγός.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano 125cc Αγώνας: Κέρδισε ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Stoner, Lorenzo, Pedrosa μπροστά και στο Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα