• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Stoner, Lorenzo, Pedrosa μπροστά και στο Ζέσταμα
Ο Simoncelli πλησίασε! Μπορεί να γίνει ωραίος αγώνας
Νέα 04/09/2011 - 12:07

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος του 20λεπτου Ζεστάματος, με το ρεζερβουάρ γεμάτο, όπως δηλαδή θα ξεκινήσει ο αγώνας σε λίγες ώρες. Όμως ο Casey Stoner στον 9ο γύρο του, μόλις ελάφρωσε η Honda του κατέβασε τον χρόνο και με διαφορά 0.240 του δευτερολέπτου πήρε την πρώτη θέση.

Πολύ κοντά μαζί με τους δύο αυτούς οδηγούς είναι ο Dani Pedrosa, γεγονός που δείχνει ότι όπως προβλεπόταν από τις χθεσινές δοκιμές, οι τρεις τους φαίνεται ότι θα δώσουν τη μάχη για το βάθρο.

 

Ο μόνος από τους υπόλοιπους οδηγούς που τους πλησίασε αρκετά είναι ο Marco Simoncelli που είαι ικανός να τους ακολουθήσει υπό προϋποθέσεις.

Ο Nicky Hayden είναι η έκπληξη στο ζέσταμα, με τον 5ο χρόνο που σημείωσε, κάτι που είναι όμως λογικό, αφού στους τελευταίους αγώνες ξεκινάει πάντα καλά με την Ducati γεμάτη με καύσιμο! Μετά χάνει έδαφος, που είναι το αντίθετο από ότι συμβαίνει στον Valentino Rossi που πάει καλύτερα μετά τη μέση του Αγώνα. Στο Ζέσταμα ο Ιταλός δεν πήγε καθόλου καλά, αφού έμεινε στην 14η θέση με διαφορά 1.470 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Από τους υπόλοιπους να σημειώσουμε το κέφι του Loris Capirossi που τον έφερε στην 11η θέση, με τους Ιταλούς θεατές και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο paddock να τον συγχαίρουν και να τον χειροκροτούν συνεχώς, μετά την απόφασή του να σταματήσει τους αγώνες μετά από 22 χρόνια στα Grand Prix!

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Rossi – Μπίντζος: η 2η συνάντηση

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner φρενάρει πιο αργά απ’ όλους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα