• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Stoner, Lorenzo, Pedrosa στην 1η σειρά
Φοβεροί χρόνοι στην διαδικασία της pole position
Νέα 03/09/2011 - 16:58

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

H 30η pole position στην καριέρα του Casey Stoner ήρθε έπειτα από φοβερό συναγωνισμό με τους δύο άλλους κορυφαίους οδηγούς τους Jorge Lorenzo & Dani Pedrosa, που αποτελούσαν τους “fantastic four” μέχρι πέρυσι μαζί με τον Valentino Rossi. Οι τρεις τους λοιπόν κατέβασαν χρόνους κάτω από το μέχρι σήμερα ρεκόρ απόλυτο πίστας που είχε από το 2008 ο Stoner, με τα μαλακά λάστιχα του ενός γύρου!

Ο Αυστραλός τελικά με 1:33.138 ξεκινάει από την καλύτερη θέση της πρώτης σειράς, αλλά όπως είπε αυτήν την φορά ο Jorge Lorenzo: “αύριο είναι μια άλλη μέρα” και όπως πιστεύει είναι έτοιμος – τουλάχιστον σε αυτήν την πίστα – να δώσει τη μάχη για τη νίκη.

Από την πλευρά του και ο Pedrosa δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει, λέγοντας ότι είναι έτοιμος για έναν μακρύ αγώνα 28 γύρων αύριο.

Ο Stoner είπε ότι δούλεψαν σχεδόν το ίδιο καλά και τα μαλακά και τα σκληρά ελαστικά και ότι θα είναι δύσκολη απόφαση για το με ποιά από τις δύο γόμες θα ξεκινήσουν.

 

Από τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε άλλο ρυθμό πίσω τους, επικράτησε ο Ben Spies με 1:33.947 και θα βρεθούν μαζί του στην 2η σειρά της εκκίνησης οι Marco Simoncelli & Andrea Dovizioso. O Colin Edwards στην 7η θέση είναι ο πρώτος δορυφορικός οδηγός και ο τλευταίος με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο Alvaro Bautista με την Suzuki του έκανε καλή εμφάνιση – τηρουμένων των αναλογιών – στην 8η θέση, ενώ την 3η σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Hector Barbera, που ήταν και πάλι η πρώτη Ducati. Στην 4η σειρά δίπλα στον Hiro Aoyama o Valentino Rossi σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από την 11η θέση, ούτε από την διαφορά των 1.538 του δευτερολέπτου, αλλά ο ίδιος και η ομάδα του φαίνεται ότι έχουν αποδεχτεί το ρόλο του κομπάρσου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νεαρός Karel Abraham που θα ξεκινήσει δίπλα του από την 12η θέση, μπορεί να μάθει πολλά αν καταφέρει να τον ακολουθήσει.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Misano 125cc Κατατακτήριες: Ο Zarco στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα