• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Bradl
Ήταν γρήγορος και ξεπέρασε τον Marquez
Νέα 03/09/2011 - 18:07

Επιστροφή στην «φυσική» του θέση, θα λέγαμε, για τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing). Στις κατατακτήριες δοκιμές του Misano πήρε την pole position, την έβδομη για φέτος. Ο Γερμανός αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:37.828 και ήταν ο μόνος από τους υπόλοιπους οδηγούς της Μoto2 που «κατέβηκε» το 1:38.000. Έτσι, άφησε πίσω του τον βασικό του αντίπαλο, τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ο οποίος θα εκκινήσει δεύτερος αύριο στον αγώνα.

 

Ο Ισπανός οδηγός, ο οποίος ήταν κατά 0.256 δευτερόλεπτα πιο αργός, πίεσε πολύ από την αρχή της διαδικασίας κάτι που του κόστισε μια πτώση αλλά κατάφερε να συνεχίσει και έκανε τον ταχύτερο γύρο του μόλις στον τελευταίο γύρο των κατατακτήριων δοκιμών.

 

Πλάι από τον Marquez θα εκκινήσει αύριο ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος κινήθηκε ταχύτερα απ’ ό,τι στις ελεύθερες δοκιμές. Να πούμε ότι ο Ιάπωνας οδηγός θα ξεκινήσει για τέταρτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

 

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και στην πέμπτη ο Alex De Angelis (JiR Moto2), ο αναβάτης από το San Marino. Έκτος ήταν ο, επίσης Βρετανός, Bradley Smith (Tech 3 Racing).

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Andrea Iannone (Speed Master) ο οποίος είχε τη στιγμή του καθώς έπεσε αλλά μπόρεσε να συνεχίσει τη διαδικασία. Πλάι του, όγδοος, θα εκκινήσει ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και ένατος ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up). Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2).

Τέλος, εκτός από αυτούς που αναφέραμε ήδη, πτώσεις είχαν επίσης και οι Esteve Rabat (Blusens-STX), Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) και Kenny Noyes (Avintia-STX).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano: O Θανάσης Σίσσης 2ος στο Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Stoner, Lorenzo, Pedrosa στην 1η σειρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα