• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano 125cc Κατατακτήριες: Ο Zarco στην pole position
Έδειξε πολύ δυνατός στην πίστα
Νέα 03/09/2011 - 15:21

Αυτή τη φορά δεν ήταν οι «συνήθεις ύποπτοι» αυτοί που κυριάρχησαν στις κατατακτήριες δοκιμές των 125cc για το Grand Prix του Misano. Ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια και ήταν ταχύτερος όλων, έτσι αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη pole position του Γάλλου αναβάτη στην κατηγορία (την πρώτη την πήρε στο Mugello).

 

O Zarco είχε την τελευταία λέξη στο τέλος της διαδικασίας έπειτα από έντονο συναγωνισμό με τους Hector Faubel (Bankia Aspar), που ήταν στην δεύτερη θέση με διαφορά 0.193 δευτερόλεπτα, και Nicolas Terol (επίσης Bankia Aspar), ο οποίος ήταν τρίτος με διαφορά 0.357 δευτερόλεπτα.

 

Από την τέταρτη θέση της εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), από την πέμπτη ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), ο οποίος είχε διαφορά 0.993 δευτερόλεπτα από τον Zarco, και από την έκτη ο rider Miroslav Popov (Ellegi Racing), η έκπληξη των δοκιμών. Θυμίζουμε ότι ο Τσέχος αναβάτης μετέχει στον αγώνα ως έκτακτος οδηγός.

Την δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών συμπληρώνουν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Luis Salom (RW Racing GP), Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica) και Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team), o οποίος δεν κινήθηκε όπως θα ήθελε και δεν έκανε καλύτερη επίδοση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Stoner, Lorenzo, Pedrosa στην 1η σειρά

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 ΕΔ3: Πρώτος ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα