• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ3: Πρώτος ο Bradl
Όμως ο ανταγωνισμός από τον Marquez είναι έντονος
Νέα 03/09/2011 - 13:39

O Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν και πάλι ταχύτερος όλων στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας σε αυτή σημείωσε χρόνο 1:38.361 που ήταν κατά ένα δέκατο ταχύτερος από αυτόν που έκανε χτες το απόγευμα (1:38.461) και αργότερα θα προσπαθήσει να πάρει την έβδομη pole position της χρονιάς.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) με διαφορά μόλις 0.004 δευτερόλεπτα και αυτό δείχνει το έντονο επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των δύο. Να πούμε ότι ο νεαρός Ισπανός οδηγός κινήθηκε ταχύτερα κατά περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο από τον χρόνο του που σημείωσε χτες το απόγευμα.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αlex De Angelis (JiR Moto2) και στην τέταρτη ο Yuki Takahashi (Gresini Racing). Και οι δύο βελτίωσαν την επίδοσή τους συγκριτικά με χτες. Πέμπτος ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και έκτος ο Andrea Iannone (Speed Master).

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), Bradley Smith (Tech 3 Racing) και Esteve Rabat (Blusens-STX).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano 125cc Κατατακτήριες: Ο Zarco στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ3: Stoner & Pedrosa οι κυρίαρχοι

Χορηγοί