• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποσύρεται ο Capirossi
Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους αγώνες
Νέα 02/09/2011 - 13:47

Τέλος εποχής για τον Loris Capirossi από την ενεργό δράση. Ο Ιταλός αναβάτης της Pramac Racing ανακοίνωσε χτες ότι σταματά στο τέλος της χρονιάς, έπειτα από 22 χρόνια συμμετοχής του στους αγώνες. Ο 38χρονος οδηγός είπε σχετικά:

«Είναι δύσκολο για εμένα να ανακοινώσω ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας στην Ιταλία επειδή θα αποσυρθώ στο τέλος της χρονιάς. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος καιρός να αποσυρθώ έπειτα από 22 χρόνια. Πολλές φορές έλεγα στο εαυτό μου “ναι , όχι, ναι…” αναφορικά για το εάν θα σταματήσω αλλά νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και για τις μοτοσυκλέτες που μου έδωσαν. Πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο και πέρασα υπέροχα.»

 

Ο Capirossi είναι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, το 1990 και το 1991 στα 125cc και το 1998 στα 250cc. Έχει κερδίσει σε 29 αγώνες (7 από τους οποίους στο MotoGP) και έχει ανέβει 99 φορές στο βάθρο (οι 26 είναι στο MotoGP). Μάλιστα, χαριτολογώντας ζήτησε από τους Stoner, Pedrosa, Spies και Rossi να του επιτρέψουν να κερδίσει μία φορά ακόμα για να συμπληρώσει τα 100 βάθρα.

Να πούμε επίσης ότι έχει 324 εκκινήσεις σε Grand Prix.

 

Πάντως, η επόμενη ημέρα για τον Capirossi συμπεριλαμβάνει το ενδεχόμενο να αναλάβει καθήκοντα στην Dorna και να δουλέψει πλάι στον Franco Uncini ως σύμβουλος ασφάλειας.

Επόμενο άρθρο »

Misano 125cc EΔ2: Ξανά πρώτος ο Τerol

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα