• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano 125cc EΔ2: Ξανά πρώτος ο Τerol
Δεν άφησε περιθώριο στους υπόλοιπους
Νέα 02/09/2011 - 15:37

Ο Nicolas Terol ήταν και πάλι ο πιο γρήγορος αναβάτης στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στο Misano. Ο οδηγός της Bankia Aspar σημείωσε χρόνο 1:44.139 που ήταν ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε στις πρωινές δοκιμές (1:44.581). Δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του και ομόσταυλός του Hector Faubel ο οποίος ήταν κατά 0.194 δευτερόλεπτα πιο αργός.  

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Danny Kent (Red Bull Ajo MotorSport), ο οποίος άφησε πίσω του τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) που έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας αλλά κατάφερε να φτάσει ως τα πιτς. Πέμπτος βρέθηκε ο ομόσταυλός του Efren Vazquez που επίσης βγήκε εκτός πίστας λίγα δευτερόλεπτα έπειτα από τον Zarco.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο Sergio Gadea (Team Blusens by Paris Hilton Racing ) έχοντας πίσω του τον συναθλητή του Maverick Vinales. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Adrian Martin (Bankia Aspar), Sandro Cortese (Intact-TeamRacing Kingdom) και Luis Salom (RW Racing GP), ο οποίος είχε διαφορά 1.032 δευτερόλεπτα από τον Terol.

Να σημειώσουμε ότι ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), που ήταν 8ος το πρωί, αντιμετώπισε πρόβλημα με τον συμπλέκτη της μοτοσυκλέτας του και έκανε μόλις οκτώ γύρους.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ2: Άπιαστος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρεται ο Capirossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα