• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Marquez
Ήταν γρήγορος στο τέλος
Νέα 02/09/2011 - 13:42

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης της Moto2 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Misano. Ο νεαρός Ισπανός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του (1:38.902) μόλις στον τελευταίο γύρο της διαδικασίας και ήταν ο μόνος αναβάτης που «κατέβηκε» το 1:39.000.  

 

Πίσω του ήταν ο Jules Cluzel (NGM Forward Racing), στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) και στην τέταρτη ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2), ο οποίος έχει καταγωγή από το San Marino. Η διαφορά του από τον Marquez ήταν 0.456 δευτερόλεπτα.

 

Τον πέμπτο χρόνο σημείωσε ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), ο οποίος βρισκόταν επικεφαλής τα τελευταία οκτώ λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας πριν οριστικοποιηθεί η κατάταξη, ενώ έκτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) ο οποίος επίσης είχε τον ταχύτερο χρόνο για αρκετό διάστημα αλλά έπεσε στην στροφή Νο13. Πάντως δεν τραυματίστηκε και συνέχισε.  

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο επικεφαλής της βαθμολογίας, με διαφορά 0.634 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, στην όγδοη ο Michele Pirro (Gresini Racing), στην ένατη ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project) και στη δέκατη ο Yuki Takahashi (Gresini Racing).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Αποσύρεται ο Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ1: Stoner & Spies ξεκίνησαν δυνατά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα