• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy 125cc Αγώνας: O Terol νικητής
Πήρε την έκτη νίκη του για φέτος
Νέα 28/08/2011 - 19:51

Ο Nicolas Terol τερμάτισε πρώτος στο Grand Prix της Ινδιανάπολις και έτσι πήρε την έκτη νίκη του ενώ, ταυτόχρονα, κέρδισε για τρίτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα στην ως τώρα καριέρα του στα 125c.

O αναβάτης της Bankia Aspar έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και εξαρχής έδειξε αποφασισμένος να κερδίσει, σαν να ήθελε να ξορκίσει την εγκατάλειψή του στην Τσεχία. Ο 22χρονος Ισπανός δημιούργησε σχεδόν αμέσως μια διαφορά από τους υπόλοιπους οδηγούς, την οποία διατήρησε ως τον τερματισμό.

 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο συμπατριώτης του Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά. Όμως ο 16χρονος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και άρχισε να προσπερνά τους άλλους οδηγούς και σύντομα έφτασε στην τέταρτη θέση και άρχισε να παλεύει με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo).

Η πίεση του Vinales στον Γάλλο αναβάτη απέδωσε καθώς έκανε ένα λάθος που τον έριξε στην έβδομη θέση, 10 γύρους πριν την καρό σημαία. Τελικά ο Ζarco θα τερματίσει πέμπτος.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και στην τέταρτη ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team). Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους είχαν μια έντονη μάχη με τον Vinales ο οποίος πέντε γύρους πριν τον τερματισμό αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση των ελαστικών του, αλλά δεν κατάφεραν να τον περάσουν.

 

Πέμπτος ήταν, όπως γράψαμε ήδη, ο Zarco και έκτος ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo). Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta).

 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επίδοση του Brad Binder (RW Racing GP), ο οποίος ήταν 17ος μόλις στο πρώτο του Grand Prix στα 125cc, η πτώση του Niklas Ajo (TT Motion Events Racing) στον 7ο γύρο και οι εγκαταλείψεις των Giulian Pedone (Phonica Racing) και Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta) εξαιτίας μηχανικής βλάβης στις μοτοσυκλέτες τους.

Τέλος ο Danny Webb (Mahindra Racing) δεν έλαβε μέρος στον αγώνα επειδή πονούσε στο χέρι του έπειτα από τον τραυματισμό του στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2 Αγώνας: Ο Marquez κέρδισε

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Ζέσταμα: Ο Spies ταχύτερος στην Ινδιανάπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα