• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 Αγώνας: Ο Marquez κέρδισε
Με σχετικά εύκολα τρόπο, χωρίς να πιεστεί πολύ
Νέα 28/08/2011 - 21:17

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) τερμάτισε στην πρώτη θέση του Grand Prix της Ινδιανάπολις και πήρε την πέμπτη του νίκη φέτος στην Moto2. Ο νεαρός αναβάτης, ο οποίος θυμίζουμε ότι μετέχει για πρώτη στην κατηγορία, δεν ξεκίνησε καλά μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Simone Corsi (Ioda Racing Project) να τεθεί επικεφαλής του αγώνα μέχρι τον όγδοο γύρο οπότε ο Marquez τον προσπέρασε και έμεινε πρώτος ως το τέλος. 

 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) και στην τρίτη ο Esteve Rabat (Blusens-STX), οι οποίοι ανέβηκαν για πρώτη φορά στο πόντιουμ στην Moto2. Oι δυο τους είχαν μια έντονη μονομαχία για την δεύτερη θέση, με τον 20χρονο Espargarο να είναι αυτός που τα κατάφερε. Όπως διαπιστώνουμε, το βάθρο στην κατηγορία ήταν Ισπανική υπόθεση.

 

Τέταρτος ήταν ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) και πέμπτος ο συμπατριώτης του Scott Redding (Marc VDS Racing), ο οποίος έκανε έναν καλό αγώνα. Ξεκίνησε από την 11η θέση και μέχρι τον τέταρτο γύρο ήταν 6ος για να βρεθεί τελικά 5ος.

 

Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο επικεφαλής της βαθμολογίας. Ο Γερμανός αναβάτης ξεκίνησε από την 22η θέση και κατάφερε να φτάσει κοντά στους πρώτους. Βεβαίως η διαφορά του από τον Marquez μειώθηκε στους 26 βαθμούς και φαίνεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία. Έβδομος ήταν ο Julian Simon (Mapfre Aspar), όγδοος ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project), ένατος ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) και δέκατος ο Aleix Espargarο (Pons HP 40).

 

Η ζέστη που επικρατούσε στην πίστα έκανε τα ελαστικά να χάνουν σταδιακά τις μηχανικές τους ιδιότητες και την παρεχόμενη πρόσφυση και αυτό επηρέασε την προσπάθεια των αναβατών. Κυριότερα «θύματα» της φθοράς τους ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master) που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι τον 14ο γύρο, αλλά σταδιακά έχανε θέσεις και τερμάτισε 11ος, και ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), που τερμάτισε 14ος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy: O Stoner με άνετη νίκη βλέπει Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Indy 125cc Αγώνας: O Terol νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα