• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Υamaha: O Spies μπορεί να πάρει τη νίκη
Ο νέος κινητήρας έδωσε μόνο 2 ίππους!
Νέα 28/08/2011 - 12:36

Οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha έβαψαν ασπρο-κόκκινη την πρώτη σειρά της εκκίνησης με την 2η και 3η θέση που πήραν στις Κατατακτήριες. 

Ο Ben Spies δεν κατάφερε στο τέλος να δώσει τη μάχη για την pole position, όταν στον γρήγορό του γύρο ξεκόλλησε από το ρεζερβουάρ του το πλαστικό που είναι τοποθετημένο εκεί για να τον κρατάει πίσω στη σέλλα! Όμως το σημαντικό είναι ότι έχει προετοιμαστεί καλά για την διάρκεια του αγώνα που είναι 28 γύροι και οι ρυθμίσεις προς παρόν δουλεύουν.

«Ήταν καλά σήμερα, κάναμε πάνω από 30 γύρους με ένα σετ ελαστικών και πήγαμε γρήγορα στο τέλος, μπορούσα να κάνω ακόμη 39αρια, που είναι καλό. Στους τελευταίους δύο γύρους προσπαθήσαμε να πιάσουμε τον Casey, αλλά ξεκόλλησα τον τάκο από το ρεζερβουάρ, πράγμα που δεν βοήθησε. Δεν ήταν οι τέλειες δοκιμές και ο Casey ήταν πολύ γρήγορος. Νομίζω όμως ότι ο αγώνας θα είναι διαφορετικός: τα λάστιχα θα έχουν αρκετή φθορά μετά από 10 γύρους, αλλά η μοτοσυκλέτα μου δουλεύει πραγματικά καλά με φθαρμένα ελαστικά, έτσι θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Τεξανός, που είναι γνωστό ότι έχει την μεγαλύτερη ικανότητα από όλους να διαχειρίζεται καλύτερα τα φθαρμένα ελαστικά στο τέλος του αγώνα.

Έτσι δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα στο 2ο μέρος του αγώνα να τον δούμε να περνάει μπροστά και να παίρνει την 2η νίκη του.

 

Από τη μεριά του ο Jorge Lorenzo ήταν χαρούμενος με το γεγονός ότι βρήκε επιτέλους την αίσθηση που του έλειπε μπροστά.

«Βελτιώθηκα πολύ και είχα πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στο μπροστινό. Αλλάξαμε τελείως την μία μοτοσυκλέτα και δούλεψε. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για αύριο. Θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας για όλους. Το μπροστινό λάστιχο ειδικά στην αριστερή πλευρά φθείρεται ήδη από τον 4ο γύρο, έτσι θα είναι ένας περίπλοκος αγώνας», είπε ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Σε ερώτηση για το καινούργιο κινητήρα που χρησιμοποιούν από αυτόν τον αγώνα οι δύο οδηγοί σχολίασε:

«Το νέο μοτέρ μας έδωσε μόνο 2 ίππους, τίποτε παραπάνω», γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την διαφορά τελικής με τον Stoner που είναι στα 7+ χαω υπέρ του Αυστραλού.

 

Ο Colin Edwards με την δορυφορική του Μ1, επίσης είχε καλές Κατατακτήριες, σε συνέχεια των καλών του επιδόσεων στις ελεύθερες δοκιμές και είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για μια θέση στην εξάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Ηοnda: O Stoner και οι υπόλοιποι

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Rossi: «Πάμε καλύτερα στο κρύο!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα