• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Rossi: «Πάμε καλύτερα στο κρύο!»
Έπεσε από ένα κραδασμό στο φρενάρισμα
Νέα 28/08/2011 - 11:50

«Μόλις άγγιξα το φρένο ένιωσα έναν κραδασμό στο μπροστινό και αυτό δίπλωσε. Αυτό δεν είχε συμβεί καθόλου στις ελεύθερες δοκιμές. Η πτώση αυτή δεν μας βοήθησε και χάσαμε χρόνο και εμπιστοσύνη. Πληγώσαμε την Ν.1 μοτοσυκλέτα μου και τα λάστιχα που ήταν πάνω, που ήταν καινούργια. Μπήκα με την 2η μοτοσυκλέτα και μεταχειρισμένα λάστιχα και μετά δοκίμασα και ένα σκληρό πίσω λάστιχο, αλλά αυτό ήταν αυτοκτονία γιατί δεν είχε καθόλου πρόσφυση», είπε ο Rossi σχολιάζοντας την πτώση του στο ξεκίνημα των Κατατακτήριων Δοκιμών. 

Και εξήγησε:

«Η 2η μοτοσυκλέτα είχε διαφορετικό μοχλικό στην πίσω ανάρτηση, ώστε να προσπαθήσουμε να φορτίσουμε το μπροστινό τροχό καλύτερα. Η άλλη μοτοσυκλέτα είχε λίγο – πολύ το setup που είχαμε το πρωί. Για κάποιο λόγο είμαστε καλύτεροι στις χαμηλότερες θερμοκρασίες και δυσκολευόμαστε όταν αρχίζει η ζέστη. Ήλπιζα για μια θέση στη 2η σειρά της εκκίνησης, όπως στο Brno, αλλά τώρα πρέπει απλά να κάνουμε το καλύτερό μας από κει που είμαστε».

Για την απόδοση του ομόσταυλού του Hayden είπε:

«Το πρωί ήμουν μπροστά από τον Nicky, αλλά το απόγευμα και αυτός δυσκολεύτηκε. Μετά κατάφερε να κάνει δύο γύρους «όλα ή τίποτε» και ήταν καλύτερος από μένα!»

 

Από την πλευρά του ο Αμερικανός της Ducati είπε:

«Η φθορά των ελαστικών θα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για μένα. Λένε ότι μπορεί ο καιρός να είναι πιο κρύος, το οποίο συνήθως μας βοηθάει λίγο, έτσι μπορεί να κάνουμε κάτι».

 

«Μια βροχή μας σώζει» λοιπόν για την Ducati;

Έτσι φαίνεται προς το παρόν για φέτος…

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Υamaha: O Spies μπορεί να πάρει τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα