• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Marquez
Με διαφορά 0.001 του δευτερολέπτου από τον Corsi!
Νέα 28/08/2011 - 00:09

O εντονότατος ανταγωνισμός ήταν για μία ακόμα φορά το κυρίαρχο στοιχείο των κατατακτήριων δοκιμών στην Moto2 για το Grand Prix της Ινδιανάπολις. Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) πήρε την pole position, για τέταρτη φορά ως τώρα, από τον Simone Corsi (Ioda Racing Project) στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας για την απίστευτη διαφορά του 0.001 του δευτερολέπτου!

H μεταξύ τους μονομαχία ήταν εκπληκτική και κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον ως το τέλος. Ο Ιταλός αναβάτης θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση αν και πολύ θα ήθελε να είναι στην πρώτη. Θα λέγαμε ότι η απειροελάχιστη διαφορά του από τον Ισπανό είναι ταυτόχρονα κρίμα και παρηγοριά.

 

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Andrea Iannone (Speed Master). Η διαφορά του από τον Marquez ήταν μόλις 0.120 δευτερόλεπτα κάτι που μας αφήνει να καταλάβουμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότατος και στον αγώνα.

 

Τέταρτος θα ξεκινήσει ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) έχοντας πλάι του στην πέμπτη θέση τον Tomas Luthi (Interwetten Moto2 Paddock) και τον Mattia Pasini (Ioda Racing Project), στην έκτη.

Βλέπουμε ότι στους πρώτους έξι αναβάτες των κατατακτήριων δοκιμών, οι τρεις είναι Ιταλοί.

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Esteve Rabat (Blusens-STX) και Alex de Angelis (JiR Moto2).

Να σημειώσουμε ότι ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας, αντιμετώπισε πρόβλημα από την πτώση που είχε στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και κατετάγη μόλις 22ος, με διαφορά 1.333 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας

Επόμενο άρθρο »

Indy Rossi: «Πάμε καλύτερα στο κρύο!»

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: O Stoner στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα