• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Redding
Ήταν δυνατός στους τελευταίους γύρους
Νέα 27/08/2011 - 19:44

O Scott Redding (Marc VDS Racing Team) ήταν ήταν ο ταχύτερος στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 και έδειξε δυνατός στην πίστα ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών που θα ακολουθήσουν αργότερα.

Ο Βρετανός αναβάτης ήταν ο μόνος που σημείωσε χρόνο κάτω από 1:45.000, συγκεκριμένα έκανε 1:44.805, και άφησε πίσω του τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) με διαφορά 0.340 δευτερόλεπτα. Η πρώτη θέση άλλαξε πολλές φορές χέρια στα τελευταία τέσσερα λεπτά της διαδικασίας και τελικά ο Redding ήταν αυτός που κινήθηκε ταχύτερα.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο οποίος έδειξε να βρήκε τον ρυθμό του μόλις προς το τέλος των δοκιμών. Μάλιστα λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία, ο Γερμανός αναβάτης κινήθηκε ταχύτερα όλων, όπως έδειξε η ενδιάμεση χρονομέτρηση, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του καθώς βγήκε από την πίστα στην πίσω ευθεία αυτής και έπεσε.

 

Τέταρτος ήταν ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), πέμπτος ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και έκτος ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών αλλά δεν κατάφερε να διατηρηθεί εκεί.

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Andrea Iannone (Speed Master), Julian Simon (Mapfre Aspar), Mika Kallio (Marc VDS Racing) και Mattia Pasini (Ioda Racing Project).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy 125cc Κατατακτήριες: Ο Terol στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ3: Stoner – Spies και πάλι μπροστά, ο Rossi καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα