• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy 125cc Κατατακτήριες: Ο Terol στην pole position
Ήταν ταχύς σε όλη τη διαδικασία
Νέα 27/08/2011 - 21:30

Ο Νicolas Terol ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc, στην Ινδιανάπολη. Ο αναβάτης της Bankia Aspar πήρε την έκτη pole position της χρονιάς, ως τώρα βεβαίως, και αύριο θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ο Terol ήταν πολύ δυνατός στην πίστα και σημείωσε χρόνο 1:48.199 που είναι πολύ κοντά στον ταχύτερο γύρο της πίστας που πέτυχε το 2010 ο Marc Marquez (1:48.124). Έτσι έθεσε υποψηφιότητα για μία ακόμα νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που έχει επιτύχει το 2008 και το 2010.

 

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Sandro Cortese (Intact-Team Racing Kingdom), ο οποίος ήταν κατά 0.720 δευτερόλεπτα πιο αργός, και από την τρίτη ο Johann Zarco (AirAsia-Ajo), με διαφορά 0.740 δευτερόλεπτα από τον Terol.

Η επίδοση αυτή κάνει τον Γάλλο οδηγό να εκκινήσει για έκτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

 

Στην τέταρτη θέση των κατατακτήριων δοκιμών βρέθηκε ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) και στην πέμπτη ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος ήταν επικεφαλής για λίγο διάστημα, ενώ έπεσε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της διαδικασίας.

 

Έκτος ήταν ο Hector Faubel, o ομόσταυλος του Terol, ο οποίος συμπληρώνει την δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team) και Alexis Masbou (Caretta Technology Forward Team).

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, οι Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta) and Zulfahmi Khairuddin (AirAsia-SIC-Ajo) είχαν την «στιγμή» τους, πλήν του Webb που ήδη αναφέραμε.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy: O Stoner στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα