• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner θα γίνει «μπαμπάς» τον Φεβρουάριο
Η Adrianna είναι τριών μηνών έγκυος
Νέα 11/08/2011 - 21:21

Ο Casey Stoner μίλησε αρχικά για την μάχη του με τον Jorge Lorenzo και είπε ότι θα είναι μια σκληρή μάχη και θα δούμε στους επόμενους αγώνες ποιος θα κόβει βαθμούς από τον άλλο. 

Δήλωσε έτοιμος για το Brno και μετά αναφέρθηκε στην απόφαση που πρέπει να πάρουν οι οδηγοί για το αν θα τρέξουν στην Ιαπωνία ή όχι. Ο ίδιος να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες περίπου είχε πρωτοστατήσει, μαζί με τον Lorenzo στο να μην πάνε οι οδηγοί στην Ιαπωνία, ακόμη και αν η FIM και η DORNA αποφασίσουν να γίνει το Grand Prix στις 1 & 2 Οκτωβρίου.

Σήμερα είπε:

«Όταν είχα πει ότι δεν θα πάω στην Ιαπωνία, ήταν μόλις είχαμε καταλάβει και επιβεβαιώσει ότι η Adrianna είναι έγκυος. Έτσι δεν ήθελα με τίποτε να διακινδυνέψω την οικογένειά μου και γι αυτό είχα αυτήν την στάση. Τώρα όμως στην Αυστραλία μίλησα με μερικούς ανθρώπους που εμπιστεύομαι και γνωρίζουν το θέμα και μου είπαν ότι όντως δεν υπάρχει κίνδυνος εκεί. Έτσι έχω αλλάξει γνώμη και είμαι 50 – 50 % να πάω ή όχι. Θα εξαρτηθεί και από τη συζήτηση που θα κάνουμε αύριο όλοι οι οδηγοί με τον Carmello (Ezpeleta) και θα δούμε τι θα γίνει».

 

Έτσι λοιπόν με έμμεσο τρόπο μάθαμε ότι η κα Stoner είναι έγκυος, μιλώντας με την ίδια μάθαμε ότι είναι στον 3ο μήνα, ότι περιμένουν το παιδί τον Φεβρουάριο και ότι προς το παρόν είναι απόλυτα εντάξει χωρίς καθόλου προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Όσο για το θέμα των ταξιδιών, θα συμβουλεύεται τον γιατρό της. Άντε λοιπόν και μπαμπάς ο Stoner και όπως έχει πει στο παρελθόν ο Loris Capirossi «το παιδί δεν του έκοψε καθόλου ρυθμό και θέληση στον αγώνα», οπότε το ρητό: «κάθε παιδί και ένα δευτερόλεπτο πάνω σε χρόνους» δεν φαίνεται να ισχύει στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Στην φωτογραφία από την Laguna Seca, η Adrianna είναι ήδη δυόμιση μηνών έγκυος και δεν της φαίνεται καθόλου!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi – Melandri: Το τέλος μιας φιλίας!

Χορηγοί