• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi – Melandri: Το τέλος μιας φιλίας!
«Ρωτήστε το νέο μάνατζέρ μου τον Melandri», είπε ο Vale!
Νέα 11/08/2011 - 20:09

 

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

H καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον Αγώνα, είχε φέτος ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού όλοι περίμεναν – για άλλη μια φορά – το τι θα πει ο Valentino Rossi σχετικά με την πρόσφατη φιλολογία και φημολογία ότι δήθεν μιλάει με την Honda για να πάει εκεί το 2012. 

To web site μας κράτησε μια σοβαρή στάση απέναντι στο θέμα και δεν ενέδωσε σε πρωτοσέλιδα του τύπου «ο Rossi στην Honda», όπως αρκετοί άλλοι, αφού στην επικοινωνία μας με τους ανθρώπους της ομάδας γνωρίζαμε και γράψαμε ότι ο Rossi είναι σε διακοπές στην Ibiza και ότι θα είναι στην Ducati το 2012.

 

Τώρα ήλθε ο ίδιος ο Rossi, που με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, απάντησε σε σχετική ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου, που είχε γράψει και ο ίδιος ότι υπάρχει η περίπτωση, βάσει αυτών που είχε πει ο Melandri να έχει συζητήσει με την Honda.

«Τι με ρωτάτε εμένα, ρωτήστε το νέο μάνατζέρ μου από τα superbike τον Melandri», είπε γελώντας ειρωνικά ο Rossi και συνέχισε:

«Σοβαρολογώντας είμαι στην Ducati και το 2012, άλλωστε έχω συμβόλαιο δύο χρόνων, οπότε θα είμαι με την Ducati και την επόμενη χρονιά …αν μου το επιτρέψει ο Melandri», κατέληξε και πάλι δείχνοντας ότι η συμπεριφορά του πρώην φίλου του τον ενόχλησε, όπως συνήθως ενοχλείται όταν κάποιος άλλος μιλάει για το συμβαίνει στον ίδιο. Η κίνηση αυτή δείχνει και το οριστικό τέλος μιας φιλίας που τα τελευταία χρόνια είχε ατονήσει, με τους δύο να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και να απομακρύνονται και μέσα στο paddock, αλλά κρατώντας μια επαφή.

 

Πέρα από αυτό ο Rossi μίλησε για τις ωραίες αναμνήσεις που έχει από το Brno:

«Πέρασαν 15 χρόνια από τότε ποτ πήρα την πρώτη μου pole position και την επόμενη μέρα μετά από σκληρή μάχη με τον Jorge Martinez πήρα την πρώτη μου νίκη. Είναι στιγμές που κάθε αγωνιζόμενος τις θυμάται για πάντα. Τα 15 αυτά χρόνια είναι ένα μακρύ ταξίδι με ωραίες αναμνήσεις, ελπίζω να κάνω άλλα 15, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι εφικτό!», είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

 

Μετά αναφέρθηκε στην κατάσταση με την μοτοσυκλέτα του:

«Ο Jerry (Burgess) μας έλειψε πολύ στους δύο αγώνες και όταν γύρισε πίσω στην Laguna, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με την εξέλιξη της GP11.1. H Laguna ήταν καλός αγώνας για μένα. Στο τέλος με τα φθαρμένα λάστιχα είμαστε καλοί, το πρόβλημα είναι ότι είμαστε αργοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Τώρα στην Ducati δουλεύουν πάνω σε διάφορες λύσεις, ειλικρινά δεν ξέρω για το πλαίσιο από αλουμίνιο και κυρίως δεν ξέρω πότε θα έλθουν κάποιες καινούργιες λύσεις. Την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα επικεντρωθούμε στην εξέλιξη της φετινής μοτοσυκλέτας».

 

Ανοικτά λοιπόν τα χαρτιά του Valentino και από ότι φαίνεται γνωρίζουν καλά στην ομάδα του που υστερούν και βέβαια θα προσπαθήσουν να το βελτιώσουν. Πάντως πέρα από το χιούμορ του ο Valentino μας φάνηκε λίγο πεσμένος, σε σχέση με το πώς τον έχουμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό είναι φυσιολογικό, όταν ένας 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρέπει να συμβιβάζεται με το γεγονός ότι παλεύει για την 5η – 6η θέση, με οδηγούς που ούτε κατά διάνοια των πλησίαζαν τα προηγούμενα χρόνια.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner θα γίνει «μπαμπάς» τον Φεβρουάριο

« Προηγούμενο άρθρο

«Δύσκολα», είπε ο Rossi στον Schwantz!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα