• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη
Θέλει πολύ να οδηγήσει την χιλιάρα Μ1 την Δευτέρα!
Νέα 11/08/2011 - 22:17

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, αρχικά αναφέρθηκε στον Casey Stoner στην σημερινή συνέντευξη τύπου:

«Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη δουλειά γιατί φέτος οδηγεί τόσο γρήγορα, τόσο σταθερά και έχει καλή μοτοσυκλέτα. Αλλά κάνουμε πολλά! Η μοτοσυκλέτα μας έχει βελτιωθεί πολύ και θα έλεγα ότι είναι μια νικήτρια μοτοσυκλέτα («winning bike»). Εγώ είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε λίγο περισσότερο και πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον δεύτερο μισό της σεζόν».

Έπειτα αναφέρθηκε στο ότι η Yamaha είναι πάντα καλή στην Τσεχία:

«Στην θεωρία αυτή είναι μια καλή πίστα για την μοτοσυκλέτα μου και ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ. Αλλά αυτό είναι στην θεωρία. Στην πράξη πρέπει να δούμε τι θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο».

 

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τεστ της Δευτέρας:

«Θα είναι ένα πραγματικά σημαντικό τεστ, θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω τη νέα μοτοσυκλέτα. Ποτέ δεν έχω οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα με τόσο δυνατό κινητήρα. Θα δούμε αν θα πρέπει να αλλάξω το οδηγικό μου στυλ για αυτήν την μοτοσυκλέτα».

Μετά την συνέντευξη μίλησε στον απεσταλμένο μας για την ωραία εμπειρία που είχε στις διακοπές του να κολυμπήσει με δελφίνι για πρώτη φορά στη ζωή του. Του άρεσε η αίσθηση και ήταν από τις καλύτερες στιγμές των διακοπών του φέτος.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno EΔ1: Από άλλο πλανήτη ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner θα γίνει «μπαμπάς» τον Φεβρουάριο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα