• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Doohan οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο
Σε πίστα της Αυστραλίας
Νέα 14/07/2011 - 16:11

Ο Mick Doohan είχε την ευκαρία να οδηγήσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας «Toll Holden Racing Team Commodores» στην πίστα «Queensland Raceway», στην πατρίδα του.

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc συμπλήρωσε συνολικά 15 γύρους πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος που διαθέτει V8 κινητήρα. Έπειτα από την εμπειρία του, ο Doohan δήλωσε:

«Ήταν μια μοναδική ευκαιρία η οποία στην αρχή είχε πλάκα όμως έπειτα από λίγους γύρους κατάλαβα ότι πλέον δεν είμαι σε θέση να μετέχω σε αγώνες. Πριν από λίγα χρόνια έκανα το ίδιο για λίγους γύρους. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στην συγκεκριμένη πίστα και έπρεπε να μου δείξει κάποιος.

Το έκανε ο James (Courtney, Πρωταθλητής του αντίστοιχου θεσμού) και παρατηρούσα τα χέρια του και τα πόδια του για να μάθω. Πέρασα καλά και το ξανάκανα ευχαρίστως αν μου δινόταν πάλι η ευκαιρία.»

 

Ο Courtney, ο έστω και για λίγο δάσκαλος του Doohan, είπε σχετικά:

«Ο Mick ήρθε μαζί μου για μια βόλτα και ήταν τιμή μου να του δείξω τι κάνουμε. Το να μαθαίνω ό,τι ξέρω σε έναν άνθρωπο του δικού του διαμετρήματος και αυτός με ακούει ήταν εκπληκτικό. Κατάλαβε αμέσως ό,τι του έλεγα για το αυτοκίνητο και την πίστα και όταν ήρθε η σειρά του μας εντυπωσίασε όλους. Πίεζε συνεχώς και φρέναρε εκεί που έπρεπε. Έδειξε ότι μπορεί να εντυπωσιάζει ακόμα και με τέσσερις τροχούς.»

Επόμενο άρθρο »

Νέα ελαστικά της Bridgestone στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Επιφυλακτικός ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA