• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιφυλακτικός ο Spies
Για μια τρίτη νίκη συνεχόμενη της Yamaha φέτος
Νέα 14/07/2011 - 13:09

Ο Ben Spies, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε επιφυλακτικός όταν ρωτήθηκε για το έαν η Yamaha μπορεί να κερδίσει και στο Sachsenring, κάτι που αν συμβεί θα είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά για φέτος. Ο Αμερικανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

 

«Πέρσι δεν τα πήγαμε καλά στη Γερμανική πίστα, αν και βελτιωθήκαμε προς το τέλος του αγώνα. Αυτό με κάνει να είμαι αισιόδοξος. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά το Sachsenring είναι μια διαφορετική πίστα απ’ ό,τι το Assen και το Mugello. Πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η μοτοσυκλέτα μας καθώς η πίστα έχει πολλές στροφές και αυτό θα μας κάνει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να αντιμετωπίσουμε τα δεδομένα όπως έρθουν.

 

Η απόδοση της μοτοσυκλέτα μας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Honda αλλά περιμένω τα νέα μηχανικά μέρη που θα έχουμε στο Brno. Εκεί θα κάνουμε δοκιμές με αυτά τα οποία θα μας χρησιμεύσουν και στην Ινδιανάπολη. Ακόμα και με αυτά ίσως να μην φτάσουμε την Honda αλλά θα πλησιάσουμε περισσότερο. Οι δύο νίκες που κάναμε στους τελευταίους αγώνες μας έχουν δώσει μεγαλύτερο κίνητρο και έδειξαν ότι η Honda δεν είναι αήττητη, όμως ακόμα δεν έχουμε μειώσει τη διάφορά μας από αυτή.»

Επόμενο άρθρο »

O Doohan οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo έφτασε τις 37 νίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA