• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ελαστικά της Bridgestone στην Γερμανία
Θα είναι πιο μαλακά
Νέα 14/07/2011 - 17:42

Oι άνθρωποι της Bridgestone παραδέχτηκαν ότι δημιούργησαν και θα δώσουν έναν πιο μαλακό τύπο ελαστικών σε τέσσερις από τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς, με τον πρώτο να είναι το Γερμανικό Grand Prix.

Η έντονη κριτική που ασκήθηκε στην εταιρεία ότι τα ελαστικά ευθύνονται για τις πολλές πτώσεις και τους τραυματισμούς των αναβατών φέτος επειδή αργούν να φτάσουν σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας, αποτέλεσε την αφορμή για να αλλάξουν τα σχέδιά της.

 

Ο Hiroshi Yamada, Μάνατζερ στο Αγωνιστικό τμήμα της Bridgestone, επεσήμανε τα εξής:

«Στην Ιταλία είδαμε έναν εκπληκτικό αγώνα που άρεσε σε οδηγούς και θεατές και ελπίζουμε να γίνει κάτι παρόμοιο και στην Γερμανία. Οι Dani (Pedrosa), Valentino (Rossi) και Casey (Stoner) κέρδισαν εκεί τα τρία τελευταία χρόνια και ελπίζω φέτος να νικήσει κάποιος άλλος για να έχουμε τέσσερις διαφορετικούς νικητές σε τέσσερις χρονιές.

 

Μιλήσαμε επί μακρώ με τους οδηγούς και τους ανθρώπους των ομάδων και πρόσφατα επιβεβαιώσαμε ότι θα φέρουμε έναν πιο μαλακό τύπο ελαστικών σε τέσσερις από τους εναπομείναντες αγώνες. Ωστόσο, από την αρχή της χρονιάς είχαμε αποφασίσει να το πράξουμε στην Γερμανία, στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας. Ελπίζω (ο νέος τύπος) να γίνει αποδεκτός από τους οδηγούς.»

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του cycle Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

O Doohan οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA