• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Stoner, Dovizioso εναντίον των «εντολών ομάδας»
Επιθυμούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό στην πίστα
Νέα 13/07/2011 - 15:18

Οι Casey Stoner και Andrea Dovizioso δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να υπακούουν σε οδηγίες ομάδας αναφορικά με τον καθορισμό της θέσης στην οποία τερματίζουν οι αναβάτες. Στο Mugello, ο Ιταλός προσπέρασε τον Αυστραλό ομόσταυλό του στο τέλος (τερμάτισαν 2ος και 3ος αντίστοιχα), κάτι που κόστισε βαθμούς στον Stoner για το Πρωτάθλημα.

 

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας είπε ότι είναι νωρίς για να υπάρξουν εντολές ομάδας, οι οποίες να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, ενώ ο Dovizioso ελπίζει να πρωταγωνιστήσει και στο Sachsenring.

Συγκεκριμένα, ο Stoner δήλωσε:

«Δεν πιστεύω στις εντολές που δίνονται από την ομάδα. Ίσως αυτές να βοηθήσουν να κερδίσεις ένα Πρωτάθλημα αλλά κατ’ εμέ αυτό δεν είναι Τίτλος. Είναι καλύτερα να το καταφέρεις κερδίζοντας ξεκάθαρα. Οι αγώνες δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα που παλεύουμε για το ίδιο πράγμα. Ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Ο Andrea έχει πολλές πιθανότητες για το Πρωτάθλημα, γι’ αυτό δεν πιστεύω στις εντολές της ομάδας.»

 

Ο Dovizioso συμφώνησε με το πνεύμα των δηλώσεων του ομόσταυλού του και επεσήμανε:

«Η Repsol Honda έχει τρεις εργοστασιακούς αναβάτες και θέλει να προσπαθούν να κερδίζουν και οι τρεις. Αυτό σημαίνει ότι θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους.»

 

Ωστόσο, ο Jorge Lorenzo έχει διαφορετική άποψη από τους δύο γι’ αυτό το θέμα. Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε σχετικά:

«Δεν έχω την ίδια άποψη με αυτούς, ιδίως όταν φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς. Αν ο ομόσταυλός σου μπορεί να σε βοηθήσει, και αν δεν παλεύει για το Πρωτάθλημα, να το κάνει. Άλλωστε είμαστε ομάδα. Πληρωνόμαστε από αυτή και η ομάδα πρέπει να κερδίζει. Το 2006, όταν πήρα τον Τίτλο στα 250cc, ο Alex (Debon) που ήμασταν μαζί στην Aprilia, με βοήθησε λίγο στην Βαλένθια. Μπορεί να μην είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα αλλά είμαστε ομάδα και η εταιρεία μας είναι πολύ σημαντική.»

 

Πάντως, ο Ισπανός οδηγός της Yamaha συμφώνησε ότι είναι λάθος να περιμένει κάποιος να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα οι εντολές της ομάδας στα μέσα της σεζόν. Όπως είπε:

«Ο Andrea παλεύει για το Πρωτάθλημα και είναι σε θέση να παρει τον Τίτλο. Αν μπορεί να κερδίσει τον Casey, θα πρέπει να προσπαθήσει.»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη πλέον»

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati πριν το Γερμανικό Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA