• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: «Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη πλέον»
Επιθυμεί ένα καλό αποτέλεσμα και στην Γερμανία
Νέα 13/07/2011 - 17:15

Ο Marco Simoncelli δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που τερμάτισε στον αγώνα του Mugello και δήλωσε ότι αυτό του έδωσε περισσότερη εμπιστοσύνη αλλά και ισχυρότερο κίνητρο ενόψει του Gtand Prix της Γερμανίας.

 

Ο Iταλός αναβάτης της Honda Gresini είχε πέσει στην Βρετανία και την Ολλανδία και ο τερματισμός στο Grand Prix της πατρίδας του ήταν μεγάλη χαρά για τον ίδιο και την ομάδα. Επίσης, στο επίσημο τεστ την επομένη του αγώνα κινήθηκε ταχύτατα και ήταν δεύτερος, μόλις 0.096 δευτερόλεπτα πίσω από τον Stoner. Χαρακτηριστικά, ο Simoncelli δήλωσε:

«Το Σαββατοκύριακο στο Mugello ήταν πολύ θετικό, αν και δεν έμεινα πλήρως ευχαριστημένος. Ήταν σημαντικό να τερματίσω και να αφήσω πίσω μου τις πτώσεις σε Silverstone και Assen. Οι επίσημες δοκιμές, επίσης ήταν θετικές αν και φάνηκε να προσπαθώ περισσότερο από τους άλλους επειδή δεν είχα καλή πρόσφυση εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας στην πίστα. Πάντως, το Mugello μου έδωσε αυτοπεποίθηση και περισσότερο κίνητρο για την συνέχεια.

 

Το Sachsenring είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Πάντα ήμουν γρήγορος σε αυτή στα 125cc και τα 250cc, μάλιστα κέρδισα εκεί το 2008 και το 2009, ενώ πέρσι έκανα έναν καλό αγώνα στα MotoGP και πάλευα για την πέμπτη θέση. Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βελτιώσω το αποτέλεσμα του Mugello.»

 

Ο Fausto Gresini δήλωσε ότι ήταν ανακούφιση για τους ανθρώπους της ομάδας το γεγονός ότι ο ψηλός Ιταλός οδηγός της ομάδας είδε την καρό σημαία και τόνισε:

«Ο Simoncelli έπρεπε να τερματίσει στο Mugello και ευτυχώς το έπραξε. Βεβαίως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε, καθώς είχε κινηθεί ταχύτατα στις δοκιμές, όμως είναι σημαντικό ότι τερμάτισε. Δυστυχώς, η υψηλή θερμοκρασία στην πίστα δεν του επέτρεψε να πιέσει όσο θα ήθελε αλλά ο τερματισμός τού έδωσε περισσότερη εμπιστοσύνη.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi φτάνει τις 250 συμμετοχές στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Stoner, Dovizioso εναντίον των «εντολών ομάδας»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA