• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati πριν το Γερμανικό Grand Prix
Θέλουν να συνεχίσουν την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας
Νέα 13/07/2011 - 14:14

Στην Ducati θέλουν να βρεθούν στο Sachsenring για να συνεχίσουν την δουλειά που ξεκίνησαν στο Mugello με την ανάρτηση. Στη Γερμανία, ο Valentino Rossi έχει κερδίσει πέντε φορές, ενώ ο Nicky Hayden θα βρεθεί σε μία από τις αγαπημένες του πίστες, καθώς προτιμά τις αριστερόστροφες. Οι αναβάτες της Ducati δήλωσαν σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Στο Mugello κάναμε δοκιμές με ρυθμίσεις που δεν τις είχαμε ξαναεφαρμόσει στην μοτοσυκλέτα. Τις είχαμε στο ζέσταμα πριν τον αγώνα, γι’ αυτό και δεν είχαμε χρόνο να τις αξιολογήσουμε πολύ. Η μοτοσυκλέτα λειτούργησε καλύτερα στον αγώνα απ’ ό,τι στις δοκιμές όμως ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο για να αποδώσουν και το Sachsenring είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε. Η πίστα είναι αρκετά τεχνική και έχει κάποια “πονηρά” σημεία αλλά μου αρέσει. Πέρσι, έπειτα από το ατύχημά μου, επέστρεψα στους αγώνες στην Γερμανία και ήταν πολύ ωραία. Ελπίζω ο καιρός και η θερμοκρασία να είναι ζεστά για να μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά με τις ρυθμίσεις.»

 

Nicky Hayden:

«Το Sachsenring είναι μια σφιχτή πίστα και μου αρέσει. Έχει τον μικρότερο χρόνο γύρου απ’ όλες τις υπόλοιπες, εκτός της Laguna Seca. Όμως είναι ένας μακρύς αγώνας και την περισσότερη ώρα πλαγιάζουμε προς τ’ αριστερά. Αυτό μου αρέσει και έχω κάποια καλά αποτελέσματα σε αυτή. Το πρώτο μέρος της πίστας είναι σφιχτό και αργό, όμως προς το τέλος της είναι γρήγορη και με ανοιχτές στροφές, ιδίως αυτή που ονομάζεται “Καταρράκτης”. Είναι κατηφορική και τυφλή και έχουμε πέμπτη σχέση στο κιβώτιο. Μου αρέσει πολύ και ίσως δεν υπάρχει καλύτερη στροφή σε όλο το Πρωτάθλημα.»

Επόμενο άρθρο »

Οι Stoner, Dovizioso εναντίον των «εντολών ομάδας»

« Προηγούμενο άρθρο

Η KTM 1190 RC8 R του Sebastien Loeb

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA