• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2 Κατατακτήριες: Ο Marquez επικεφαλής
Διατήρησε έναν καλό ρυθμό συνεχώς
Νέα 02/07/2011 - 18:08

Ο Marc Marquez πήρε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της ενδιάμεσης κατηγορίας χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα από την βρεγμένη πίστα. Ο νεαρός αναβάτης της Team CatalunyaCaixa Repsol άφησε πίσω του τον Alex de Angelis (JiR Moto2) με διαφορά 0.585 δευτερόλεπτα και τρίτο τον Bradley Smith (Tech 3 Racing) με διαφορά 1.305 δευτερόλεπτα.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός οδηγός θα ξεκινήσει στον αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης στην Moto2.

 

Τέταρτος θα είναι ο Xavier Simeon, ο ομόσταυλός του, έχοντας πλάι του τους Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) και Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), πέμπτος και έκτος αντίστοιχα.

 

Άτυχος ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο οποίος λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας ήταν σε έναν γρήγορο γύρο και έδειχνε ότι θα κατακτούσε την pole position. Όμως προς το τέλος του γύρου, η μοτοσυκλέτα του υστέρησε σε απόδοση και τελικά ο Γερμανός αναβάτης ήταν έβδομος.

 

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project), ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης ως τα μισά των κατατακτήριων δοκιμών, ενώ ένατος ήταν ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) και δέκατος ο Anthony West (MZ Racing Team).

 

Ο Axel Pons (Pons HP 40) δεν θα λάβει τελικά μέρος στον αυριανό αγώνα καθώς έσπασε τον αριστερό καρπό του στη σύγκρουση που είχε με τον Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG) στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live: Ο Rossi κοιτάζει μόνο το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Live: Ο Stoner πήρε την 27η pole position της καριέρας του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA