• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Live: Ο Stoner πήρε την 27η pole position της καριέρας του
Η βροχή δεν άφησε τις δοκιμές να ολοκληρωθούν
Νέα 02/07/2011 - 16:50

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Casey Stoner με την Honda RC212V έσπασαν το πρωινό απόλυτο ρεκόρ πίστας του Lorenzo, που με τη σειρά του είχε σπάσει το ρεκόρ που είχε από το 2008 ο Rossi. O Aυστραλός κινήθηκε έξυπνα και με τα σύννεφα να φαίνονται απειλητικά πάνω από την πίστα έγραψε νωρίς καλούς χρόνους και προσπάθησε όπως όταν θέλει 10 λεπτά για να τελειώσουν οι Κατατακτήριες. Έτσι όταν 25’ λεπτά πριν το τέλος η ελαφριά βροχή έκανε την εμφάνισή της, το χρονόμετρο είχε σταματήσει στο 1:48.034 και από κει και πέρα ήταν «game over» σε σχέση με την pole position. O Stoner πήρε την 27η pole position της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία σε 91 συμμετοχές, σχεδόν μία στις τρεις φορές δηλαδή!

 

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε ή μάλλον δεν πρόλαβε να επαναλάβει τον πρωινό χρόνο του και έμεινε στην 5η θέση, την στι9γμή που ο ομόσταυλός του Ben Spies έφερε τη δική του Yamaha M1 στην 2η θέση με χρόνο 1:48.479, βελτιώνοντας θεαματικά τον καλύτερο πρωινό του χρόνο! Την πρώτη σειρά της εκκίνησης στην 3η θέση κλείνει ο Marco Simoncelli, μόλις 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Αμερικανό.

Ο Andrea Dovizioso επίσης βελτίωσε τους χρόνους του και πήρε την 4η θέση. Στους κερδισμένους σε χρόνο και ο Colin Edwards που πρόλαβε να γράψει 1:48.974 πριν τη βροχή και να είναι ο τελευταίος κάτω από το 1’49’’.

Ο ομόσταυλός του στην Yamaha Tech3, o Cal Crutchlow πήρε την 7η θέση και δίπλα του στην 3η σειρά της εκκίνησης θα έχει τον επανεμφανιζόμενο Dani Pedrosa που σιγά – σιγά βρίσκει τον εαυτό του πάνω στην Honda του, μετά από την απουσία του στους τρεις προηγούμενους αγώνες.

 

Ο Nicky Hayden είναι και πάλι η πρώτη Ducati, με χρόνο 1:49.509, δηλαδή 1.475 από την κορυφή, γεγονός που σημαίνει ότι ψαλίδα από τις Honda & Yamaha δεν κλέινει τόσο εύκολα, παρά το ότι η Ιταλική εταιρία έχει ως έδρα το Mugello και έχει κάνει εδώ εκτεταμένες δοκιμές! Τρεις ακόμη Ιταλίδες στην 4η σειρά της εκκίνησης, με τους Barbera, Abraham, Rossi.

O Valentino σίγουρα είναι απογοητευμένος τη στιγμή που περίμενε ότι η GP11.1 θα μπορούσε να δώσει τη λύση στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν με τη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας του.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2 Κατατακτήριες: Ο Marquez επικεφαλής

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello 125cc Κατατακτήριες: O Zarco στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA