• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello 125cc Κατατακτήριες: O Zarco στην pole position
Όμως ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής
Νέα 02/07/2011 - 15:20

Η βροχή που άρχισε να πέφτει στην πίστα του Mugello περίπου 25 λεπτά πριν το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών ήταν η αιτία να διακόψουν την προσπάθειά τους οι αναβάτες της κατηγορίας των 125cc.

Αν και περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας κάποιοι μπήκαν στην πίστα, μάλλον το έκαναν για να κερδίσουν τηλεοπτικό χρόνο για τους χορηγούς τους παρά για να μειώσουν τον χρόνο τους.

 

Έτσι, το πέρας της διαδικασίας βρήκε τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) να έχει τον ταχύερο χρόνο και να παίρνει την πρώτη pole position της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πλάι στον Γάλλο αναβάτης θα εκκινήσουν οι (Luis Salom RW Racing GP) και Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing), οι οποίοι συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

 

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει στον αγώνα ο Efren Vasquez, ο ομόσταυλος του Zarco, ο οποίος ήταν 2.038 δευτερόλεπτα πίσω του, αν και οι χρόνοι δεν είναι ενδεικτικοί της προσπάθειας. Πέμπτος ήταν ο Nicolas Terol (Baknia Aspar) και έκτος ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany).

 

Ελλείψει άλλης, ουσιαστικότερης δράσης στην πίστα, να αναφέρουμε απλώς τους αναβάτες που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών. Έτσι, έβδομος θα εκκινήσει αύριο ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), όγδοος ο Hector Faubel (Bankia Aspar), ένατος ο ομόσταυλός του Adrian Martin και δέκατος ο Luis Rossi (Matteoni Racing).

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live: Ο Stoner πήρε την 27η pole position της καριέρας του

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2 EΔ3: Πρώτο χρόνο ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA