• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To «Μάτι» του Rossi
Τι συμβολίζει η σχεδίαση στο νέο κράνος του «Vale»
Νέα 03/07/2011 - 16:40

Όπως το είχε υποσχεθεί, ο Valentino Rossi εμφανίστηκε στο Mugello με ένα καινούργιο κράνος το οποίο έχει στο επάνω μέρος του ένα μεγάλο γαλάζιο μάτι, δηλαδή στο χρώμα των ματιών του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Βεβαίως, δημιουργός του είναι ο Aldo Drudi, πολύ καλός φίλος του Valentino, ο οποίος εξήγησε το συμβολισμό του λέγοντας:

«Το πρώτο που κάνουμε είναι να αποφασίσουμε το θέμα που θα έχει το γράφημα στο κράνος. Αυτή τη φορά η ιδέα ήταν του Stefano Marchi, που είναι το “δεξί χέρι” μου, και άρεσε αμέσως στον Valentino. Πήραμε μια φωτογραφία από την κόρη του ματιού του και την βάλαμε στο κράνος. Έχει διπλή σημασία, σαν να λέει “πρόσεξε, γιατί το Μugello μπορεί να σου κάνει κακό” (επειδή ο Rossi τραυματίστηκε πέρσι) και “προσέξτε, επειδή τα δεδομένα αλλάζουν” (για τους υπόλοιπους αναβάτες).

Φέτος χρειαστήκαμε δύο εβδομάδες για να ολοκληρώσουμε το κράνος, ταχύτερα από άλλες φορές. Η φωτογραφία του ματιού συνδυάζεται με τα χρώματα της Ιταλίας για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ενοποίηση της χώρας και με μια φωτογραφία των σκυλιών του Valentino που πήρε ο ίδιος» κατέληξε ο Drudi.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live: Super Sic στο Ζέσταμα, θετικός ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello 125cc Κατατακτήριες: O Zarco στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA