• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Live: Super Sic στο Ζέσταμα, θετικός ο Rossi
O Valentino μείωσε σημαντικά τη διαφορά του στο 1’’
Νέα 03/07/2011 - 11:37

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Παρά τη χαμηλή σχετικά θερμοκρασία του πρωινού Ζεστάματος (18ο αέρας, 29 άσφαλτος), οι οδηγοί της Ducati βελτίωσαν τους χθεσινούς τους χρόνους. O Rossi κατέβασε μισό δευτερόλεπτο και οι πρώτοι ανέβασαν χρόνο, οπότε η διαφορά από 1.8’’ πήγε στο 1.029 του δευτερολέπτου και ο «γιατρός» ήταν φανερά χαρούμενος, όπως τον είδαμε να μιλάει με τον Preziosi αμέσως μετά το τέλος των δοκιμών.

Το θετικό για την Ducati είναι ότι και ο Hayden βελτίωσε το χρόνο του και τώρα είναι 7ος με διαφορά 0.718, όπως βελτιωμένος είναι και ο Randy De Puniet στο 1.1 από την κορυφή.

 

Για την πρώτη θέση η μάχη δόθηκε ανάμεσα στους εργοστασιακούς οδηγούς της Honda. O Dani Pedrosa με 1:49.090 πέρασε προς στιγμή 1ος για να καταταχτεί τελικά 6ος. Ο Stoner πήρε την σκυτάλη και τελικά έμεινε 3ος, αφού στον τελευταίο γύρο ο Dovizioso πέρασε πρώτος, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα, όταν ο επερχόμενος Simoncelli πήρε για άλλη μια φορά την 1η θέση σε μια επίσημη δοκιμή. Με χρόνο 1:48.430, αλλά με σκληρά λάστιχα αγώνα μπροστά και πίσω, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη.

 

Στο στρατόπεδο της Yamaha, ο Ben Spies πήρε την 4η θέση αλλά μόλις 0.082 από τον χρόνο του Super Sic και τον ακολούθησε ο Lorenzo με διαφορά όμως πάνω από 3 δέκατα του δευτερολέπτου.

 

Ο ουρανός είναι πιο καθαρός από κάθε άλλη μέρα τις τέσσερις που βρισκόμαστε εδώ και οι Ιταλοί φίλαθλοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν την πίστα από τις 6 το πρωί, ενώ τα πάρτυ γύρω από την πίστα χθες το βράδυ, κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Το Ωραίο Φύλο στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

To «Μάτι» του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA