• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2 EΔ3: Πρώτο χρόνο ο Bradl
Έπειτα από έντονη μάχη με τον Marquez
Νέα 02/07/2011 - 13:46

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing ) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Moto2 στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Ο Γερμανός οδηγός είχε μια έντονη μονομαχία με τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της διαδικασίας και τελικά σημείωσε χρόνο 1:53.571, ο οποίος ήταν μόλις κατά 0.039’’ ταχύτερος από αυτόν του Ισπανού αναβάτη.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Aleix Espargarο (Pons HP 40), 0.288 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bradl έχοντας πίσω του τους Scott Redding (Marc VDS Racing), Kenan Sofuoglu και Dominique Aegerter, τους ομόσταυλους στην ομάδα Technomag-CIP.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex de Angelis (JiR Moto2), Simone Corsi (Ioda Racing Project), Mattia Pasini (επίσης Ioda Racing Project) και Bradley Smith (Tech3 Racing).

 

Η διαδικασία των τρίτων ελεύθερων δοκιμών δεν πήγε καλά για τους Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha SAG) και Axel Pons (Pons HP 40). Ο Pons προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με τον Wilairot αλλά δεν τα κατάφερε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στην κλινική της πίστας όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Ισπανός έσπασε τον αριστερό καρπό του ενώ ο Ταϊλανδός έχει υποστεί μικροτραυματισμούς.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Mugello 125cc Κατατακτήριες: O Zarco στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Live ΕΔ3: Ο Lorenzo νέο απόλυτο ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA