• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: «Θέλω λιγότερα ηλεκτρονικά συστήματα»
Συμφωνεί με τους Rossi και Stoner
Νέα 30/06/2011 - 14:25

Ο Andrea Dovizioso, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι για να αυξηθεί το θέαμα στους αγώνες πρέπει να μειωθούν τα ηλεκτρονικά συστήματα που βοηθούν τον οδηγό, όπως το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Ως τώρα, δεν έχουμε δει πολλά προσπεράσματα ενώ ο Casey Stoner και πρόσφατα ο Ben Spies κέρδισαν με σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες.

 

Ο Dovizioso είπε ότι αν ήταν στο χέρι του θα περιόριζε την ανάμειξη των ηλεκτρονικών συστημάτων και τόνισε:

«Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω θα ήταν τα συγκεκριμένα συστήματα. Βεβαίως είναι απαραίτητα για τις μοτοσυκλέτες δρόμου αλλά για να υπάρξει θέαμα στην πίστα και τους αγώνες, πρέπει να καταργηθούν. Όχι όλα, αλλά περισσότερο από το 50% αυτών καθώς η απουσία τους δυσκολεύει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

Έτσι για την οδηγήσεις κάνεις πιο πολλά λάθη από ό,τι τώρα, γλιστράς περισσότερο και έτσι οι αναβάτες είναι πιο κοντά (σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους). Όλα θα ήταν πιο ωραία εάν συνέβαινε αυτό και θα ήθελα να το δω να πραγματοποιείται. Όμως είμαι 99% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει και δεν θα γίνει για έναν πολύ καλό λόγο.»

 

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τον Dovizioso, υπέρ της μείωσης των ηλεκτρονικών συστημάτων στο MotoGP έχει ταχθεί και ο Valentino Rossi ενώ ο Casey Stoner συχνά έχει αναφερθεί το γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά έχουν γίνει πολλά στους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Σύντομα η απόφαση από την Marc VDS Racing

« Προηγούμενο άρθρο

125cc Terol: «Θα επιστρέψω ταχύτερος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA