• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc Terol: «Θα επιστρέψω ταχύτερος»
Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο Mugello
Νέα 30/06/2011 - 13:03

Ο Nicolas Terol εξέφρασε την επιθυμία να διακριθεί στην Ιταλία έπειτα από την πτώση του στο Grand Prix του Assen. O νεαρός αναβάτης της Bankia Aspar, ο οποίος έχει κερδίσει στoυς τέσσερις από τους επτά αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα, δήλωσε σχετικά:

 

«Σε κανέναν δεν αρέσει να πέφτει αλλά κάποιες φορές συμβαίνει, είναι μέρος της δουλειάς. Είναι κρίμα που έχασα τον αγώνα στην Ολλανδία, όμως ψυχολογικά αισθάνομαι πολύ δυνατός. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και το τραυματισμένο χέρι μου δεν θα είναι αιτία να μην αποδώσω καλά. Το περασμένο Σάββατο έχασα έναν από τους αγαπημένους μου αγώνες αλλά έχω την ευκαιρία να το ξεπεράσω στο Mugello, ένα ακόμα αγαπημένο μου Grand Prix.

 

Σε ό,τι αφορά την φυσική μου κατάσταση, δεν είμαι 100% εντάξει καθώς αναρρώνει ακόμα ο τένοντας στο μικρό μου δάκτυλο. Αισθάνομαι πολύ καλά επειδή η εγχείρηση σε αυτό ήταν επιτυχής και είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να ανταγωνιστώ έντονα. Ήταν απογοητευτικό να βλέπεις τον αγώνα από το σπίτι όμως θα μετατρέψω τη συσσωρευμένη ενέργεια σε δύναμη και θα επιστρέψω ταχύτερος, αν αυτό είναι δυνατόν.»

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Θέλω λιγότερα ηλεκτρονικά συστήματα»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi, o «Βασιλιάς» του Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA