• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi χωρίς τον Burgess στο Mugello
Ο γνωστός Αρχιμηχανικός θα λείπει στην Αυστραλία
Νέα 29/06/2011 - 18:58

Όπως έγινε γνωστό, ο Jerry Burgess δεν θα είναι με τον Valentino Rossi στο Grand Prix του Mugello επειδή έπρεπε να φύγει εσπευσμένα για την Αυστραλία, καθώς η γυναίκα του θα χρειαστεί να κάνει μια σημαντική εγχείρηση.

Ο «Ιερεμίας», όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τον Burgess o Rossi, γνώρισε την γυναίκα του Claudine στα paddock του MotoGP όταν αυτή εργαζόταν για την ομάδα της Rothmans. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Burgess θα επιστρέψει έγκαιρα για να παραβρεθεί με την ομάδα της Ducati για το Grand Prix του Sachsenring.

 

Καθήκοντα Αρχιμηχανικού για τον «Γιατρό» στο Mugello θα αναλάβει ο Max Bartolini, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας. Κατ’ επέκταση, τη θέση του Bartolini θα αναλάβει ο Fabiano Sterlacchini από την ομάδα της Pramac Ducati (o οποίος δουλεύει με τον Loris Capirossi).

 

O Valentino Rossi δήλωσε σχετικά:

«Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Jeremy, ο οποίος δεν θα μπορεί να είναι μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο για προσωπικούς λόγους. Θα μας λείψει και ανυπομονούμε να τον δούμε στο Sachsenring. Πρέπει να τα πάμε καλά στο Mugello. Κάναμε δοκιμές εκεί με την GP12 η οποία ανταποκρίθηκε διαφορετικά από την μοτοσυκλέτα των 800cc.

Είναι πολύ βασικό να βρούμε γρήγορα τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως και βελτιωθούμε σε κάθε τομέα και να έχουμε καλά αποτελέσματα στις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα.

Το Mugello μου αρέσει πολύ και τα έχω πάει καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω εκεί έπειτα από τον περσινό μου τραυματισμό σε αυτό. Ελπίζω να έρθουν πολλοί θεατές και να είμαστε σε θέση να τα πάμε καλύτερα απ’ ό,τι ως τώρα, καθώς είναι πολύ σημαντικός αγώνας.»

 

Δηλώσεις έκανε και ο Vittoriano Guareschi, ο οποίος τόνισε:

«Λυπούμαστε που δεν έχουμε κοντά μας τον Jeremy, στον αγώνα της πατρίδας μας. Η σκέψη μας είναι μαζί του και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Στο μεταξύ, αλλάξαμε την δομή της ομάδας και προσθέσαμε σε αυτή τον Fabiano Sterlacchini, έναν πολύπειρο μηχανικό της Ducati o οποίος δουλεύει με τον Loris Capirossi, που τώρα είναι τραυματίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Paolo Campinoti και την ομάδα της Pramac που μας έδωσαν τον Fabiano για να υποστηρίξει τον Valentino σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Εμείς, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον Nicky με το δεύτερο πλαίσιο, όπως κάναμε και στο Assen, όπου ο καιρός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε σωστά τις συγκριτικές δοκιμές.»

Επόμενο άρθρο »

Oι πτώσεις του 2011: οι Abraham, De Puniet προηγούνται

« Προηγούμενο άρθρο

Honda πλεονέκτημα, Rossi μειονέκτημα στους κινητήρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA