• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Έπειτα από τις Κατατακτήριες δοκιμές
Νέα 24/06/2011 - 19:51

Τα αποτελέσματα των Κατατακτήριων δοκιμών στο Assen (θεωρούμε ότι) είναι γνωστά πλέον. Ας δούμε τι είπαν οι πέντε πρώτοι:

 

Marco Simoncelli, 1ος:

«Αν μη τι άλλο είμαι πολύ ικανοποιημένος από την pole position, όμως ελπίζω να είμαι χαρούμενος και αύριο μετά τον αγώνα. Ως τώρα, πάντα είμαι ταχύς στις κατατακτήριες δοκιμές και πάντα κάτι συμβαίνει στον αγώνα και δεν μπορώ να έχω το αποτέλεσμα που αξίζει η ομάδα και εγώ. Η αυτοπεποίθηση μου είναι μεγάλη και ελπίζω όλα να πάνε καλά αύριο.»

 

Ben Spies, 2ος:

«Αυτές ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές που έκανα ως τώρα. Θα ήθελα να είχα την pole position αλλά δυστυχώς όταν ήμουν στον γρήγορο γύρο μου, έπεσε ο Loris (Capirossi) και οι κριτές σήκωσαν κίτρινες σημαίες. Απογοητεύτηκα αλλά αυτό που προέχει είναι να είναι καλά, αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από την πρώτη θέση. Η μοτοσυκλέτα λειτούργησε πολύ καλά, ο ρυθμός μου ήταν γρήγορος και είμαι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα. Πάντως, ουσιαστικό ρόλο θα παίξει ο καιρός.»

 

Casey Stoner, 3ος:

«Δεν ήταν η καλύτερη ημέρα για εμάς. Το πρωί έπεσα και η αυτοπεποίθησή μου κλονίστηκε λίγο και δεν πίεσα όσο έπρεπε. Η πίστα ήταν στεγνή και έπρεπε να κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις σήμερα. Είχα πρόβλημα με την αριστερή πλευρά των ελαστικών καθώς δεν αυξανόταν η θερμοκρασία και έχανα χρόνο στις αριστερές στροφές. Αύριο πρέπει να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Οι κατατακτήριες πήγαν καλά για εμάς, αλλά δεν μπορούσα να φτάσω τον χρόνο του Marco (Simoncelli). Πάντως είμαι σχετικά απογοητευμένος από τον ρυθμό μου και πρέπει να τον βελτιώσω αύριο, στον αγώνα.»

 

Jorge Lorenzo, 4ος:

«Οι σημερινές δοκιμές, ελεύθερες και κατατακτήριες, ήταν περίπλοκες. Το πρωί διακόψαμε πολλές φορές τη διαδικασία. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε κοντά στους βασικούς αντιπάλους μας αλλά ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να τους περάσουμε. Είχα πρόβλημα στις γρήγορες στροφές της πίστας καθώς δεν είχα πολλή πρόσφυση πίσω. Είναι ένας τομέας που πρέπει να δούμε αύριο. Είμαι αισιόδοξος και θα προσπαθήσω για μια θέση στο βάθρο ώστε να γιορτάσουμε τα 50 Χρόνια της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.»

 

Andrea Dovizioso, 5ος:

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ξεκινάω από τη δεύτερη σειρά στη σχάρα εκκίνησης και είμαι μόλις 0.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Το πρωί, έπεσα στον δεύτερο γύρο καθώς ήταν βρεγμένο εκείνο το σημείο. Έχασα το εμπρός μέρος και έπεσα με δύναμη κάτω αλλά ευτυχώς δεν χτύπησα. Είμαι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα αλλά πρέπει να προσέξουμε στους πρώτους γύρους, μέχρι να φτάσουν τα ελαστικά στην σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.»

Επόμενο άρθρο »

Ίδια προβλήματα και με τη νέα GP11.1 για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Κατατακτήριες: Και πάλι Bradl

Χορηγοί