• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Κατατακτήριες: Και πάλι Bradl
Ήταν πολύ δυνατός στην πίστα
Νέα 24/06/2011 - 17:47

O αναβάτης της Viessmann Kiefer Racing ήταν για μία ακόμα φορά ταχύτερος και πήρε την έκτη του pole position σε επτά αγώνες και έτσι αύριο θα είναι στην πρώτη θέση της σειράς εκκίνησης.

Κάτω από έναν ουρανό που συννέφιασε και τελικά έβρεξε, ο Stefan Bradl άφησε στη δεύτερη θέση τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) λίγο πριν το τέλος, με διαφορά 0.295 του δευτερολέπτου.

 

Τρίτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), με διαφορά 0.395 από τον Γερμανό, και τέταρτος ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2).

Από την πέμπτη θέση θα εκκινήσει ο Yuki Takahashi (Gresini Racing) ενώ από την έκτη ο Simone Corsi (Ioda Racing Project).

 

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), Scott Redding (Marc VDS Racing), Michele Pirro (Gresini Racing) και Bradley Smith (Tech3 Racing).

 

Να σημειώσουμε ότι η Elena Rosell (Mapfre Aspar) δεν πήρε μέρος στις Κατατακτήριες δοκιμές καθώς έκανε μεγάλη ζημιά στην μοτοσυκλέτα της από την πρωινή πτώση της και οι μηχανικοί δεν πρόλαβαν να την επισκευάσουν.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Kατατακτήριες: Ο Simoncelli στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα