• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ίδια προβλήματα και με τη νέα GP11.1 για τον Rossi!
H είσοδος στην στροφή παραμένει το μεγάλο πρόβλημα
Νέα 24/06/2011 - 21:26

Ο Valentino Rossi ευχήθηκε για στεγνό, στην προσπάθεια να μάθει καλύτερα τη νέα του Ducati GP11.1, αλλά μετά τον 5ο χρόνο που άφηνε υποσχέσεις το πρωί, το απόγευμα δυσκολεύτηκε μένοντας τελικά στην 11η θέση 1.8’’ πίσω από τον φίλο του Simoncelli. 

«Περιμέναμε να πάμε καλύτερα, μετά την πρωινή απόδοση, αλλά δεν καταφέραμε να βελτιωθούμε και πέσαμε στην κατάταξη. Δεν μπορώ να μπω στις στροφές επιθετικά. Ακόμη πρέπει να μάθουμε το πώς να ρυθμίσουμε την μοτοσυκλέτα και την οδήγησή μου στον καλύτερο τρόπο. Το πίσω μέρος δουλεύει πολύ καλά και μου δίνει περισσότερη σταθερότητα, ειδικά στις επιταχύνσεις. Αλλά δεν κατάφερα να φέρω τα λάστιχα σε θερμοκρασία λειτουργίας. Είναι το ίδιο πρόβλημα που είχαμε και στο Silverstone. Αυτό δεν μας αφήνει να καταλάβουμε πλήρως τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και το που βρίσκονται τα προβλήματα», είπε ο φανερά απογοητευμένος Valentino.

 

Μάλιστα χρησιμοποίησε το μαλακότερο από τα λάστιχα της Bridgestone, παρά το ότι συνήθως προτιμάει τα σκληρότερα.

«Προσπαθήσαμε με αυτά, μήπως κερδίσουμε κάποιες θέσεις στην εκκίνηση, αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα. Με το σκληρό δεν μπορούσαμε να φρενάρουμε αποφασιστικά», δήλωσε.

«Έχουμε να δοκιμάσουμε μια νέα κατεύθυνση. Σήμερα κάναμε μερικά βασικά πράγματα και αύριο θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, δουλεύοντας πάνω στην κατανομή βάρους της μοτοσυκλέτας. Η απόφαση να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την GP11.1 ήταν η σωστή, ακόμη κι αν δεν βρήκαμε την ίδια αυτοπεποίθηση σήμερα το απόγευμα, με αυτή που είχαμε με την GP12 στην Jerez και το Mugello. Είμαστε όμως προσηλωμένοι βλέποντας προς το μέλλον», κατέληξε, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα!

 

Επόμενο άρθρο »

Puig: «Ο Pedrosa θα μπορούσε να είναι στο Mugello»

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα