• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi ξανά στο Mugello με την GP12
Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Νέα 14/06/2011 - 09:53

Ο Valentino Rossi θα δοκιμάσει και πάλι την Ducati GP12 των 1000cc στο Mugello, την πίστα δοκιμών της Ιταλικής εταιρίας, αν αύριο ο καιρός είναι καλός, όπως προς το παρόν λέει η πρόβλεψη. 

Να θυμίσουμε ότι κάθε κατασκευαστής επιτρέπεται να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα του μόνο 8 μέρες μέσα στην χρονιά, με κάθε έναν οδηγό, για τη νέα εποχή των 1000cc bikes.

 

Η Ducati ήδη έχει δοκιμάσει και με τους δύο οδηγούς της, ενώ η Honda μόνο με τον Casey Stoner, λόγω του τραυματισμού του Pedrosa. H Yamaha θα δοκιμάσει τη νέα της μοτοσυκλέτα την Δευτέρα μετά τον αγώνα του Mugello, τη στιγμή που η Suzuki δεν έχει ανακοινώσει τίποτε και οι φήμες λένε ότι είναι κοντά στην απόφαση να φύγει από το MotoGP.

Επίσης να αναφερθεί ότι η δουλειά εξέλιξης που θα γίνει στην Ducati GP12 δεν μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στην φετινή GP11, αφού τα σημεία έδρασης του κινητήρα είναι διαφορετικά από τα τωρινά, όπως και το ψαλίδι και οι σύνδεσμοι της ανάρτησης πίσω. Περιπλέκοντας τα πράγματα περισσότερο να πούμε ότι ο κανονισμός των 6 κινητήρων ανά χρονιά – με την ομάδα του Rossi ήδη να έχει σφραγίσει 4 – σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο το εργοστάσιο να αλλάξει στους 2 που απομένουν τα σημεία έδρασης.

Κατά τα άλλα θα είναι ένα χρήσιμο τεστ για τον Valentino και την ομάδα του, με το βλέμμα στο 2012. Στο τεστ θα βρίσκονται και οι Vittoriano Guareschi (και μάνατζερ της ομάδας και δοκιμαστής) και ο επίσημος δοκιμαστής Franco Battaini.

Επόμενο άρθρο »

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: DUCATI: ΤΟ CARBON FIBRE FRAME

« Προηγούμενο άρθρο

Αστεία από το Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα