• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αστεία από το Silverstone
Επειδή δεν είναι μόνο ο αγώνας που έχει ενδιαφέρον
Νέα 14/06/2011 - 16:06

Ως γνωστόν, οι Βρετανοί φημίζονται για το χιούμορ τους, και ιδίως για το «μαύρο χιούμορ». Άλλωστε είναι αυτοί που το «εφεύραν» και που τους χαρακτηρίζει ως λαό. Συνεπώς, αυτό το έθος τους δεν θα μπορούσε να λείπει και από το Grand Prix του Silvestone.

 

Για παράδειγμα, ο Colin Edwards είχε κολλήσει στην Yamaha M1 του ένα μικρό αυτοκόλλητο με το διεθνές σήμα που χαρακτηρίζει τα άτομα με αναπηρία (ή με ιδιαίτερες δεξιότητες, αν θέλετε). Αν και Αμερικανός στην εθνικότητα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο πνεύμα των Βρετανών.

Όπως μπορούμε να δούμε στην πρώτη φωτογραφία, αυτό ήταν στο τεπόζιτο της μοτοσυκλέτας και ο Edwards το έβαλε θέλοντας να σατιρίσει το γεγονός ότι δεν του επετράπη από τους γιατρούς να λάβει μέρος στο Grand Prix της Βαρκελώνης, ώστε να μην χάσει το ρεκόρ των συνεχών συμμετοχών του σε αυτά.

 

Στη δεύτερη φωτογραφία έχουμε μια τυπική περίπτωση Βρετανικού, φλεγματικού χιούμορ. Πρόκειται για την «Λίθο του Gary» η οποία… προβλέπει τον καιρό! Όπως διαβάζουμε στην ενημερωτική πινακίδα που είναι πίσω από την αιωρούμενη πέτρα:

Βρεγμένη λίθος=Βρέχει.

Στεγνή λίθος=Δεν βρέχει.

Σκιά πέτρας στο έδαφος=Ηλιοφάνεια.

Άσπρο σημάδι στην κορυφή της λίθου=Χιονίζει.

Δεν βλέπεις την λίθο=Έχει ομίχλη.

Η λίθος ταλαντεύεται=Φυσάει.

Η λίθος ανεβοκατεβαίνει=Σεισμός.

Η λίθος λείπει=Τυφώνας.

 

Βρετανοί!, τι άλλο να πούμε…

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi ξανά στο Mugello με την GP12

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK, Biaggi: «Ο Checa είναι πολύ δυνατός»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα