• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Ζέσταμα: Πετάει ο Stoner και στη βροχή
Κοντά του μόνο ο Lorenzo, έπεσε ο Rossi!
Νέα 12/06/2011 - 12:20

O Casey Stoner και η Honda RC212V δεν καταλάβαιναν τίποτε στη βροχή που - όπως είχε προβλεφθεί – πέφτει στην Βρετανική πίστα. Σε κάθε γύρο των 20λεπτων δοκιμών, κατέβαζε χρόνο, για να σταματήσει το χρονόμετρο στο 2:19.071 και να σημειώσει μαζί με τον Barbera την υψηλότερη τελική με 296.9 χαω. 

 

Ο Jorge Lorenzo με την Yamaha M1 ήταν ο μόνος που τον ακολούθησε στο ρυθμό αυτό, κατεβάζοντας και εκείνος τους χρόνους του, για να γράψει 2:19.499.

Ο Marco Simoncelli έμεινε στην 3η θέση, αλλά 1.528 του δευτερολέπτου πίσω από την άλλη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda.

O Ben Spies είναι άλλο ένα δευτερόλεπτο πιο πίσω, στην 4η θέση με τη δικιά του εργοστασιακή Μ1. Πολύ κοντά του ο Andrea Dovizioso, με τον Alvaro Bautista και την Suzuki να ακολουθούν, αλλά με μεγάλη διαφορά.

 

Ο Karel Abraham έκανε και πάλι την έκπληξη και να είναι και πάλι η πρώτη Ducati στην 7η θέση, όπως και στις στεγνές χθεσινές Κατατακτήριες.

Ο Valentino Rossi έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει τους χρόνους του, όταν έπεσε από μπροστινό φρένο, δύο γύρους πριν το τέλος και έτσι έμεινε 8ος με διαφορά 5.4’’ από τον Stoner. Hayden & Elias κλείνουν τη δεκάδα, ενώ πτώση είχε και ο Randy De Puniet.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: Nικητής ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Παραλειπόμενα: Ο Simoncelli με αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα