• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Nικητής ο Bradl
Κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος
Νέα 12/06/2011 - 15:13

Σε ένα κλασικό Βρετανικό σκηνικό, δηλαδή σε βρεγμένη πίστα, ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) πήρε τη νίκη με σχετικά εύκολο τρόπο και ξέφυγε περισσότερο στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Ο Γερμανός αναβάτης έκανε μια καλή εκκίνηση, κινήθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε –τηρουμένων των αναλογιών– και απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους αναβάτες. Έτσι κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος, ως τώρα βεβαίως. Να σημειώσουμε ότι μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Scott Redding (Marc VDS Racing) προσπέρασε τον Bradl αλλά αυτός τον άφησε πίσω του λίγο αργότερα.

 

Στη δεύτερη θέση, και με διαφορά 7.601 δευτερόλεπτα, τερμάτισε ο Bradley Smith (Tech 3) που επίσης έκανε μια καλή εκκίνηση, σημείωσε μια καλή επίδοση εμπρός στους συμπατριώτες του και ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά φέτος. Ο Smith ξεκίνησε από την 28η θέση αλλά τα κατάφερε πολύ καλά στο τέλος.

 

Τρίτος ήταν ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) με διαφορά 12.241 δευτερόλεπτα από τον Bradl. Πίσω του βρέθηκε ο Jules Cluzel (NGM Forward Racing) ενώ πέμπτος τερμάτισε ο Scott Redding (Marc VDS Racing) ο οποίος στην αρχή του αγώνα πέρασε τον Bradl αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει μπροστά του.

 

Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Esteve Rabat (Blusens-STX), στην έβδομη ο Yuki Takahashi (Gresini Racing) και στην όγδοη ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), ο οποίος στην αρχή του αγώνα βρέθηκε δεύτερος αλλά στον 11ο γύρο βγήκε εκτός πίστας και όταν ξαναμπήκε σε αυτή ήταν 8ος.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Yonny Hernandez (Blusens-STX) και Simone Corsi (Ioda Racing Project) ο οποίος κάποια στιγμή μπήκε στα πιτς αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του αλλά συνέχισε.

 

O Marc Marquez, ο οποίος είχε την pole position, έκανε μια πολύ κακή εκκίνηση και έπεσε στην 13η θέση. Όμως το κακό δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Ισπανός αναβάτης έπεσε στον 6ο γύρο και εγκατέλειψε. Από πτώση εγκατέλειψαν επίσης οι Alex de Angelis (JiR Moto2), Mika Kallio (Marc VDS Racing), Raffaele De Rosa (SAG Team) και Axel Pons (Pons HP 40) –μόλις στον τελευταίο γύρο.

Τέλος να πούμε ότι πτώση είχε και ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project) ο οποίος βρέθηκε επικεφαλής του αγώνα στον πέμπτο γύρο, όταν προσπέρασε τον Bradl, όμως στον έκτο έπεσε και εγκατέλειψε.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Misano: Ο Checa κέρδισε στον 1ο αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Ζέσταμα: Πετάει ο Stoner και στη βροχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα