• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Παραλειπόμενα: Ο Simoncelli με αυτοπεποίθηση
Ο Lorenzo αισιόδοξος, ο Crutchlow με σπασμένη κλείδα
Νέα 12/06/2011 - 11:43

* Ο Casey Stoner θα κάνει την 150η εκκίνησή του σήμερα από την pole για 4η φορά στους 6 αγώνες του 2011. Αν κερδίσει θα είναι ο πρώτος οδηγός της Honda που κερδίζει τρεις αγώνες στην σειρά, από το 2003 που ο Valentino Rossi το είχε κάνει για την Ιαπωνική εταιρία. «Θα δούμε πως θα είναι ο καιρός, αλλά μου αρέσει αυτή η πίστα και μου αρέσει αυτό το μέρος της Μ. Βρετανίας και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος να είμαι εδώ», δήλωσε ο Αυστραλός. 

 

• Ο Marco Simoncelli για 4η συνεχόμενη φορά ξεκινά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. «Είμαι πιο χαρούμενος με την 2η θέση εδώ, από ότι με την pole position στην Βαρκελώνη. Έκανα ένα καλό γύρο στην Ισπανία, αλλά δεν ήμουν γρήγορος γενικά, όσο είμαι εδώ. Αισθάνομαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για το βάθρο και ακόμη για τη νίκη σε βρεγμένο ή στεγνό», είπε ο Super Sic.

 

• O Jorge Lorenzo δήλωσε: «Οδήγησα σε πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα και είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος για τον αγώνα. Θα κάνω το καλύτερό μου για μια καλή εκκίνηση και για να δώσω τη μάχη μπροστά. Προς το παρόν το όπλο μας είναι σταθερό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό για τη νίκη, αλλά θα τα δώσουμε όλα»

 

• Ο Cal Crutchlow στην πτώση του – που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας έγινα από κρύα λάστιχα – προσγειώθηκε δυνατά πάνω στον αριστερό του ώμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Silverstone. Εκεί έγινε η διάγνωση της σπασμένης αριστερής κλείδας και της διάσεισης που είχε. @η συνεχόμενη ατυχία για την ομάδα Yamaha Tech3 που θα κάνει τρισάγιο για να διώξει το κακό.

 

• Μόνο έναν Αγώνα έχει καταφέρει να τερματίσει φέτος ο Randy de Puniet, στην Πορτογαλία. Ελπίζει σήμερα να το επαναλάβει.

 

• Ο Hiroshi Aoyama έλειπε και αυτός πέρυσι από το Silverstone, εξαιτίας του τραυματισμού του σε ένα σπόνδυλο, που συνέβη την Κυριακή το πρωί στο Ζέσταμα του Βρετανικού GP.

 

• O Valentino Rossi είχε να ξεκινλήσει από μια τόσο άσχημη θέση από την Valencia στο Grand Prix του 2007, όταν ξεκίνησε 17ος, μετά από μια πτώση κατά την οποία είχε σπάσει τρία κόκκαλα στο δεξί του χέρι. Αλλά ακόμη και τότε ήταν μόλις 1.7’’ δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Ζέσταμα: Πετάει ο Stoner και στη βροχή

« Προηγούμενο άρθρο

Σε μεγάλη δυσκολία ο Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα